Tuoreimmat uutiset

 

Pitkän talven jälkeen alkaa kesä viimeinkin olemaan ovella <3 Myös koululaisilla alkaa kesäloma ja monet heistä kaipaavat tekemistä loman ajalle. Grassroots VSA järjestää tulevana kesänä peräti neljä leiriä 1.-6. luokkalaisille: viikoilla 23, 24, 25 ja 31.

Etsitkö energiaa, kaipaatko kavereita, himoitsetko hikoilua? Anna futikselle mahdollisuus tuoda elämääsi uutta sisältöä!

Koulujen talviloma on lähestymässä ja lapset kaipailevat tekemistä lomapäiviin. Yksi hyvä vaihtoehto on tulla Grassrootsin talvileirille joko yhtenä tai useampana päivänä!

Vuoden vaihtuessa on loistava hetki luoda katsaus kuluneeseen vuoteen ja kuluneeseen syyskauteen. Yhteiskunnan avautuminen toi uusia vapauksia myös harrastuksiin ja tänä syksynä saimme harjoitella huomattavasti vapaammin kuin viime vuonna. Saimmekin ottaa takaisin viime talven "jäähyllä" olleita leikkejä (kuten ikisuosikki sammakkolampi) sekä...

Olemme onnellisia saadessamme VEOn mukaan Nassikkatiimiin kaudelle 2021-22. VEO haluaa olla mukana tärkeässä asiassa tukemassa perheiden yhteistä liikkumista <3 Yhteistyö mahdollistaa mm. maksuttomat Nassikkapaidat meidän jokaiselle lapselle. Tervetuloa mukaan Nassikkamaailmaan!

Hetki jos toinenkin on vierähtänyt siitä, kun olemme viimeksi pystyneet järjestämään isomman tapahtuman ja kokoamaan kaikki Nassikat yhteen. Nyt, onnistuneen kesäkauden jälkeen, sen pystyimme vihdoin tekemään. Ja kylläpä olikin mukavat juhlat, tekemistä riitti kaikille ja kenttä täyttyi iloisista kasvoista ja naurunpurskahduksista.