Tuoreimmat uutiset

 

Hei 10-15-vuotias nuori! Pelaatko futista, mutta se tuntuu liian totiselta? Haluaisitko aloittaa pelaamaan, mutta koet itsesi liian vanhaksi aloittamaan? Vai kaipaatko vain mukavaa tekemistä, jonka parissa kuluttaa aikaa ja tavata muita nuoria?

On taas se aika vuodesta, kun aikuisten kuntofutisryhmät pääsevät siirtymään ulkotreeneihin. Sen kunniaksi tarjoamme koko toukokuun (alkaen 8.5.) harjoitukset täysin maksutta sekä uusille että vanhoille pelaajille! Toukokuussa harjoituksia on kerran viikossa, sunnuntaisin klo 18-19 Vöyrinkaupungin tekonurmikentällä (Minimanin vieressä).

Nassikkafutiksen perheleiri on ihana tapa viettää kesäistä aamupäivää yhdessä oman lapsen, lapsenlapsen, kummilapsen, kaverin lapsen tai jonkun muun lapsikaverin kanssa. Perheleiri kestää kolme peräkkäistä aamupäivää, joten se sopii myös heille, jotka haluavat ottaa kesällä rennommin eivätkä miettiä joka viikko harrastuksia, tai esimerkiksi...

Kesä saapuu ja niin saapuu myös kesän Nassikkafutis! Tänäkin kesänä on mahdollista osallistua ehkäpä maailmanhauskimpiin futistreeneihin! Nassikkafutiksessa 2-5-vuotiaat lapset pääsevät yhdessä tutun aikuisen kanssa leikkimään kivoja liikunnallisia leikkejä. Mikä parasta, myös aikuiset pääsevät yhdessä tutun lapsen kanssa leikkimään vähintään yhtä...

Pitkän talven jälkeen alkaa kesä viimeinkin olemaan ovella <3 Myös koululaisilla alkaa kesäloma ja monet heistä kaipaavat tekemistä loman ajalle. Grassroots VSA järjestää tulevana kesänä peräti neljä leiriä 1.-6. luokkalaisille: viikoilla 23, 24, 25 ja 31.

Etsitkö energiaa, kaipaatko kavereita, himoitsetko hikoilua? Anna futikselle mahdollisuus tuoda elämääsi uutta sisältöä!

Koulujen talviloma on lähestymässä ja lapset kaipailevat tekemistä lomapäiviin. Yksi hyvä vaihtoehto on tulla Grassrootsin talvileirille joko yhtenä tai useampana päivänä!