Tuoreimmat uutiset

 

Uusi vuosi, uusi harrastus, ehkäpä jopa elämän ensimmäinen? Isoja asioita, isoja askelia, isoja kokemuksia. Tästä se lähtee, Nassikkafutiksen kevätkausi!

Tämä vuosi on ollut todella raskas meille jokaiselle. Meidän turvalliseen maailmaamme on hiipinyt turvattomuus ja epävarmuus, olemme joutuneet luopumaan siitä ajatuksesta, että tietäisimme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tai että voisimme tehdä suunnitelmia pitkälle eteenpäin. Vakaata elämää ovat horjuttaneet työttömyys, huoli omasta tai läheisten...

Tapojemme mukaisesti haluamme varmistaa, ettei kenenkään tarvitse viettää tärkeitä päiviä yksinään tai muutenkaan tylsistyneenä. Sen vuoksi kutsummekin kaikki mukaan treenaamaan megahauskan ja sydämellisen aikuisten futisryhmämme kanssa. Nuoret ja vanhat tervetuloa, meitä on kaikenikäisiä kuudentoista ja kuoleman väliltä, eikä kukaan mieti, mitä...

Elämä on paljon muutakin kuin harjoitukset kerran viikossa. Elämään kuuluu myös iloja ja suruja, onnea ja jännitystä, ajanviettoa ja viettämätöntä aikaa.

Ensi viikolla pääsemme jälleen aloittamaan Nassikkafutiksen harjoitukset, superkivaa päästä taas Nassikoiden kanssa touhuamaan! <3 Jotta voimme tehdä harjoituksista kaikille turvallisen tilanteen, noudatetaan ainakin marraskuun ajan seuraavia ohjeita:

Valitettavasti koronatilanne Vaasassa ei ota laantuakseen, ja siitä johtuvien uusien rajoitusten vuoksi joudumme raskain mielin keskeyttämään myös Nassikkafutiksen ryhmät ainakin kolmen viikon ajaksi. Harjoitukset ovat normaalisti vielä viikonlopun ajan, mutta ajalla 12.10.-1.11. EI ole harjoituksia. Silloin katsomme tilannetta uudelleen ja...

Vaasassa räjähtäneestä korona-aallosta johtuen ryhmiemme toimintaan ja suunnitelmiin on tullut muutoksia. Nämä muutokset astuivat voimaan tämän viikon alusta alkaen ja jatkuvat niin pitkään, kuin on tarpeellista.

Tänä vuonna syysloma on yhtä seikkailua, Grassrootsin leirillä ainakin! Järjestämme 1.-6.luokkalaisille koko loman (ke-pe) ajaksi leirin, johon voi osallistua joko yksittäisinä päivinä tai koko leirille. Jokaisen leiripäivän kesto on 6h, klo 9-15.

Usein koulun jälkeen saattavat iltapäivät tuntua pitkiltä. Varsinkin syksyn edetessä, kun koulun alkamisen hohto on haihtunut ja saattaa olla vaikea keksiä uutta tekemistä.

Kesä alkaa kääntymään lopuilleen, ja sehän on ainoastaan hyvä asia! Se tarkoittaa nimittäin sitä, että Nassikkafutikseen saa taas ilmoittautua!!!