Nassikkafutiksen kevätkausi alkaa!

31.12.2022

Nassikkafutiksen syyskausi päättyi kaikkien ryhmien yhteiseen joulujuhlaan. Syyskausi piti sisällään paljon uusia ja vanhoja kavereita, hauskoja leikkejä, uuden oppimista ja yhdessä tekemistä. Meillä oli lelupäiviä, naamiaiset, isovanhempien päivä, toiveleikkipäiviä ja monenmoista tekemistä koko syksyn ajalle. 

Nyt on joulun ajan huilailtu ja ihan pian on taas aika päästää meidän Nassikat irti! Kevätkausi alkaa viikolla 2 eli 9.1. alkavalla viikolla. Kaikki syyskaudella mukana olleet ovat automaattisesti mukana samassa ryhmässä, jossa olivat syksyllä, eli uudestaan ei tarvitse ilmoittautua, mutta uusiakin perheitä mahtuu mukaan. Ryhmiä on tällä kaudella yhteensä kuusi, joista neljä on perusryhmiä 2-5-vuotiaille, yksi on ns. vauvaryhmä alle 2-vuotiaille ja yksi on isojen ryhmä 4-5-vuotiaille (17- ja 18-syntyneille). Ainoastaan yksi ryhmä on täynnä, kaikkiin muihin otamme uusia perheitä kevätkaudeksi. Jos ette syksyllä ehtineet mukaan, niin nyt on ihan loistava mahdollisuus päästä mukaan nassikkatunnelmaan <3 

Ryhmien harjoitusajat ja -paikat ovat seuraavat:

Perusryhmä 1, Apinat: Tiistaisin klo 17:45-18:30 Lyseon (Kirkkopuistikko) liikuntasali

Perusryhmä 2, Karhu: Lauantaisin klo 10-10:45 Keskuskoulun alasali

Perusryhmä 3, Kissan- ja koiranpennut Go: Sunnuntaisin klo 17-17:45 Palosaaren koulu (TÄYNNÄ)

Perusryhmä 4, Pandat: Sunnuntaisin klo 18-18:45 Palosaaren koulu

Vauvaryhmä (6-24kk), Juniorit rulettaa: Tiistaisin klo 17-17:30 Lyseon (Kirkkopuistikko) liikuntasali

Isojen ryhmä (2017-18-syntyneet), Leijonamiehet: Lauantaisin klo 17-18 Vepsun junnuhalli


Kausimaksu on perusryhmissä ja isojen ryhmässä 60€ ja vauvaryhmässä 40€ koko kevätkaudelta. Lisäksi meillä on jälleen 20% alennus meidän koronasankareille, eli kaikille 2020-syntyneille lapsille <3 

Mikäli haluatte mukaan toimintaan, voitte ilmoittautua joko sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi tai verkkokaupassa. Huomaattehan, että verkkokaupan kautta ilmoittautuessa joudutte maksamaan kausimaksun heti, joten jos haluatte käydä ensin kokeilemassa, ilmoittautukaa sähköpostilla, niin saatte rauhassa kokeilla ennen maksamista. 20-syntyneet saavat alennushinnan verkkokaupassa koodilla sankarit2020. 

Tervetuloa uudetkin perheet mukaan nassikkaseikkailuihin! Meillä on ihana kevätkausi edessä, talven pimeys kaikkoaa samalla kun opimme uusia asioita ja koemme uusia elämyksiä futiksen parissa :)