Kesän 2022 perheleirit

20.04.2022

Nassikkafutiksen perheleiri on ihana tapa viettää kesäistä aamupäivää yhdessä oman lapsen, lapsenlapsen, kummilapsen, kaverin lapsen tai jonkun muun lapsikaverin kanssa. Perheleiri kestää kolme peräkkäistä aamupäivää, joten se sopii myös heille, jotka haluavat ottaa kesällä rennommin eivätkä miettiä joka viikko harrastuksia, tai esimerkiksi matkailijoille, jotka ovat vain käymässä Vaasassa.

Tulevana kesänä perheleirejä järjestetään kaksi: 27.-29.6. sekä 18.-20.7. Molemmat leirit pidetään Vaasassa Monitoimiviheriöllä. Voitte osallistua joko yhdelle tai halutessanne vaikka molemmille leireille! Perheleirit on suunnattu alle kouluikäisille lapsille perheineen. 

Perheleiri on kolmena aamupäivänä (ma-ke) klo 10-12. Leiripäivään kuuluu erilaisia leikkejä, pieniä kisoja, hassuttelua ja jokaiseen päivään sisältyy tietysti myös evästauko! Pääosassa on kauniista kesäpäivästä nauttiminen yhdessä muiden samanhenkisten perheiden kanssa. Leirimaksu on vain 20€ koko perheeltä! Ilmoittautua voi joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi