Tuoreimmat uutiset

 

Nuorten harrasteryhmä palaa joulutauolta torstaina 12.1. Harjoitukset ovat kevään ajan Hietalahden koulun salissa aina torstaisin klo 17-18. Ryhmä on suunnattu 10-15-vuotiaille nuorille, jotka haluavat harrastaa futista, mutta eivät liian tosissaan. Harjoitukset ovat ohjattuja ja kaikki pääsevät mukaan, vaikka eivät olisi ennen pelanneetkaan.

Nassikkafutiksen syyskausi päättyi kaikkien ryhmien yhteiseen joulujuhlaan. Syyskausi piti sisällään paljon uusia ja vanhoja kavereita, hauskoja leikkejä, uuden oppimista ja yhdessä tekemistä. Meillä oli lelupäiviä, naamiaiset, isovanhempien päivä, toiveleikkipäiviä ja monenmoista tekemistä koko syksyn ajalle.

Jälleen on tullut aika alkaa kasaamaan syksyn harrastuskalenteria. Nassikkafutis onkin monilla perheillä jo vakiharrastuksena, joillakin jopa ihan ensimmäinen harrastus. Nyt on selvillä meidän kaikkien ryhmien aikataulut alkavalle talvelle, joten pääsette valitsemaan teille sopivinta ryhmää!

Grassroots VSA järjestää kesäisin leirejä erilaisille ryhmille. Tänä kesänä on jäljellä vielä yksi perheleiri ja yksi koululaisten leiri.

Vaasassa vietetään tällä viikolla pride-viikkoa. Meidän ei ole tarpeen sen kunniaksi nostaa pride-lippua salkoon (jota meillä ei ole) tai värjätä logoamme, jota vihreä väri pukee parhaiten <3

Tänä kesänä meillä on Nassikkafutikseen tutustumassa uusi ohjaaja, Oskari Suokas. Osku on 17-vuotias opiskelija, joka on pelannut futista jo pikkupojasta lähtien. On ollut suuri onni saada Oskun kaltainen taituri mukaan, koska Nassikkafutis on suosittu harrastus ja ryhmät suuria. Näin saamme tarjottua jokaiselle lapselle enemmän huomiota, mikä...

Hei 10-15-vuotias nuori! Pelaatko futista, mutta se tuntuu liian totiselta? Haluaisitko aloittaa pelaamaan, mutta koet itsesi liian vanhaksi aloittamaan? Vai kaipaatko vain mukavaa tekemistä, jonka parissa kuluttaa aikaa ja tavata muita nuoria?

On taas se aika vuodesta, kun aikuisten kuntofutisryhmät pääsevät siirtymään ulkotreeneihin. Sen kunniaksi tarjoamme koko toukokuun (alkaen 8.5.) harjoitukset täysin maksutta sekä uusille että vanhoille pelaajille! Toukokuussa harjoituksia on kerran viikossa, sunnuntaisin klo 18-19 Vöyrinkaupungin tekonurmikentällä (Minimanin vieressä).

Nassikkafutiksen perheleiri on ihana tapa viettää kesäistä aamupäivää yhdessä oman lapsen, lapsenlapsen, kummilapsen, kaverin lapsen tai jonkun muun lapsikaverin kanssa. Perheleiri kestää kolme peräkkäistä aamupäivää, joten se sopii myös heille, jotka haluavat ottaa kesällä rennommin eivätkä miettiä joka viikko harrastuksia, tai esimerkiksi...

Kesä saapuu ja niin saapuu myös kesän Nassikkafutis! Tänäkin kesänä on mahdollista osallistua ehkäpä maailmanhauskimpiin futistreeneihin! Nassikkafutiksessa 2-5-vuotiaat lapset pääsevät yhdessä tutun aikuisen kanssa leikkimään kivoja liikunnallisia leikkejä. Mikä parasta, myös aikuiset pääsevät yhdessä tutun lapsen kanssa leikkimään vähintään yhtä...