Tuoreimmat uutiset

 

Ihan pian on jo kesäkuu ja aika aloittaa uusi elämä, tai ainakin uusi ulkoilmaharrastus! Grassrootsilla on tänäkin kesänä tarjolla ohjattuja futisryhmiä sekä 10-15-vuotiaille nuorille että aikuisille.

Kesän tullen päästään jälleen nauttimaan Nassikkafutiksesta ulkokentillä, kesäsäästä nautiskellen <3 Nassikkafutis on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille vanhempineen ja siellä leikitään monipuolisesti liikunnallisia leikkejä, pallon kanssa ja ilman palloa.

Tänäkin kesänä päästään nauttimaan Nassikkafutiksen perheleirien tunnelmasta <3 Aamukasteinen nurmi, superkivoja leikkejä, kiireetön tunnelma ja tietysti evästauot, voisiko olla parempaa tapaa viettää kesäpäivää?

Otsikossa on virke, joka on otsikoksi aivan liian pitkä ja kömpelö. Se on liian puhekielinen ja siinä sanotaan liian monta asiaa liian pienessä tilassa. Se ei kuitenkaan ole pelkästään vain yhden uutisen otsikko, vaan se on koko Grassrootsin toiminnan otsikko. Sain tehtäväkseni tiivistää toiminnan perusajatuksen yhteen virkkeeseen, ja tuossapa se...

Tämänhetkisen pandemiatilanteen vuoksi on tehty taas hieman muutoksia ryhmiin. Aikuisten ryhmä jatkaa helmikuun alussa alkanutta harjoitustaukoaan vähintään pääsiäiseen asti. Lisäksi myös nuorten ryhmä menee nyt tauolle, myöskin vähintään pääsiäiseen asti. Nuorten ryhmä olisi tällä hetkellä voimassa olevien rajoitusten mukaan voinut myös jatkaa...