Tuoreimmat uutiset

 

Mikä voisi olla parempi tapa viettää kesäiltoja kuin kaverien kanssa futistreeneissä? Hiki virtaa ja nurmi tuoksuu, välillä palloa poimitaan verkon perukoilta ja toisinaan nokkospuskasta. Kaikilla on oltava mahdollisuus osallistua harjoituksiin ja pelata omalla tavallaan, vaikka ei haluaisi sitoutua moneen harjoituskertaan viikossa tai olisi...

Toukokuun alkamisen kunniaksi ilouutisia palloileville perheille: kesänassikoihin voi nyt ilmoittautua!

10-15-vuotiaiden nuorten rennoin mielin treenaava futisryhmä jatkaa pienen tauon jälkeen toimintaansa. Meillä on mukava porukka nuoria, jotka pelaavat futista ilman turhia paineita tai kiristelyä. Harjoitellaan tekniikkaa, liikutaan ja pelataan yhdessä. Ei kilpailullisia pelejä, ei peliajasta taistelua, ei talkootyötä eikä mahdottomia kausimaksuja....

Uusi vuosi ja uudet kujeet koittavat. Myös Nassikkafutiksen kevätkausi käynnistyy loppiaisen jälkeisellä viikolla (viikko 2). Kaikki ei kuitenkaan vuoden vaihtuessa muutu, vaan Nassikoiden harjoitusajat ja -paikat pysyvät samoina kuin syyskaudellakin.

Nassikkafutiskausi 2023-24 alkaa viikolla 37. Nyt on siis aika istahtaa alas, katsoa perheen aikatauluja ja miettiä, milloin olisi sopiva hetki futistreeneille :)

Monet nuoret kaipaavat rentoa ja laadukasta tekemistä, ilman liiallisia vaatimuksia, pakollista läsnäoloa tai kalliita varustehankintoja. Tällaisia harrastuksia on kuitenkin harmillisen vaikea löytää.

Kyllä vain, tänäkin kesänä järjestämme Nassikkafutiksen kesäryhmiä, joissa koko perhe pääsee yhdessä liikkumaan, leikkimään ja pelailemaan! Kesäryhmät on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille ja jokaisen lapsen mukana harjoituksiin tulee joku tuttu aikuinen (saa toki tulla useampikin).

Nuorten harrasteryhmä palaa joulutauolta torstaina 12.1. Harjoitukset ovat kevään ajan Hietalahden koulun salissa aina torstaisin klo 17-18. Ryhmä on suunnattu 10-15-vuotiaille nuorille, jotka haluavat harrastaa futista, mutta eivät liian tosissaan. Harjoitukset ovat ohjattuja ja kaikki pääsevät mukaan, vaikka eivät olisi ennen pelanneetkaan.