Tuoreimmat uutiset

 

Elämä on paljon muutakin kuin harjoitukset kerran viikossa. Elämään kuuluu myös iloja ja suruja, onnea ja jännitystä, ajanviettoa ja viettämätöntä aikaa.

Ensi viikolla pääsemme jälleen aloittamaan Nassikkafutiksen harjoitukset, superkivaa päästä taas Nassikoiden kanssa touhuamaan! <3 Jotta voimme tehdä harjoituksista kaikille turvallisen tilanteen, noudatetaan ainakin marraskuun ajan seuraavia ohjeita:

Valitettavasti koronatilanne Vaasassa ei ota laantuakseen, ja siitä johtuvien uusien rajoitusten vuoksi joudumme raskain mielin keskeyttämään myös Nassikkafutiksen ryhmät ainakin kolmen viikon ajaksi. Harjoitukset ovat normaalisti vielä viikonlopun ajan, mutta ajalla 12.10.-1.11. EI ole harjoituksia. Silloin katsomme tilannetta uudelleen ja...

Vaasassa räjähtäneestä korona-aallosta johtuen ryhmiemme toimintaan ja suunnitelmiin on tullut muutoksia. Nämä muutokset astuivat voimaan tämän viikon alusta alkaen ja jatkuvat niin pitkään, kuin on tarpeellista.

Tänä vuonna syysloma on yhtä seikkailua, Grassrootsin leirillä ainakin! Järjestämme 1.-6.luokkalaisille koko loman (ke-pe) ajaksi leirin, johon voi osallistua joko yksittäisinä päivinä tai koko leirille. Jokaisen leiripäivän kesto on 6h, klo 9-15.

Usein koulun jälkeen saattavat iltapäivät tuntua pitkiltä. Varsinkin syksyn edetessä, kun koulun alkamisen hohto on haihtunut ja saattaa olla vaikea keksiä uutta tekemistä.

Kesä alkaa kääntymään lopuilleen, ja sehän on ainoastaan hyvä asia! Se tarkoittaa nimittäin sitä, että Nassikkafutikseen saa taas ilmoittautua!!!

Grassrootsilla on tarjolla ei-kilpailulliset jalkapalloryhmät sekä aikuisille että 10-15-vuotiaille nuorille. Molemmissa ryhmissä pelataan jalkapalloa sen tärkeimmän asian, oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. Ryhmät ovat avoimia kaikille ja sopivat loistavasti esimerkiksi kuntoilijoille, jotka kaipaavat vaihtelua tai kivaa ryhmää, jonka kanssa...

Yksi kesän selvästi parhaista asioista on Nassikkafutiksen perheleiri! <3 Tänä kesänä saimmekin pitää leirejä peräti neljä kappaletta, ja jokainen niistä oli ihan omanlaisensa ja silti jokainen ihan paras, juuri kuten Nassikat itsekin. Tämän kesän leireillä riitti sadetta ja aurinkoa, itkua ja naurua, yhdessä tekemistä ja kinastelua, kaikkea...

Nassikkafutis ja Vepsun Junnuliiga tulevat jatkossa tekemään yhteistyötä, jotta Vaasan pienimpien pelaajien harrastaminen olisi mahdollisimman helppoa, sujuvaa, turvallista ja iloista. Yhdessä pystymme tarjoamaan jokaiselle lapselle, jokaisessa ikävaiheessa, juuri hänelle sopivimman ryhmän.