Tuoreimmat uutiset

 

10-15-vuotiaiden nuorten rennoin mielin treenaava futisryhmä jatkaa pienen tauon jälkeen toimintaansa. Meillä on mukava porukka nuoria, jotka pelaavat futista ilman turhia paineita tai kiristelyä. Harjoitellaan tekniikkaa, liikutaan ja pelataan yhdessä. Ei kilpailullisia pelejä, ei peliajasta taistelua, ei talkootyötä eikä mahdottomia kausimaksuja....

Uusi vuosi ja uudet kujeet koittavat. Myös Nassikkafutiksen kevätkausi käynnistyy loppiaisen jälkeisellä viikolla (viikko 2). Kaikki ei kuitenkaan vuoden vaihtuessa muutu, vaan Nassikoiden harjoitusajat ja -paikat pysyvät samoina kuin syyskaudellakin.

Nassikkafutiskausi 2023-24 alkaa viikolla 37. Nyt on siis aika istahtaa alas, katsoa perheen aikatauluja ja miettiä, milloin olisi sopiva hetki futistreeneille :)

Monet nuoret kaipaavat rentoa ja laadukasta tekemistä, ilman liiallisia vaatimuksia, pakollista läsnäoloa tai kalliita varustehankintoja. Tällaisia harrastuksia on kuitenkin harmillisen vaikea löytää.

Kyllä vain, tänäkin kesänä järjestämme Nassikkafutiksen kesäryhmiä, joissa koko perhe pääsee yhdessä liikkumaan, leikkimään ja pelailemaan! Kesäryhmät on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille ja jokaisen lapsen mukana harjoituksiin tulee joku tuttu aikuinen (saa toki tulla useampikin).

Nuorten harrasteryhmä palaa joulutauolta torstaina 12.1. Harjoitukset ovat kevään ajan Hietalahden koulun salissa aina torstaisin klo 17-18. Ryhmä on suunnattu 10-15-vuotiaille nuorille, jotka haluavat harrastaa futista, mutta eivät liian tosissaan. Harjoitukset ovat ohjattuja ja kaikki pääsevät mukaan, vaikka eivät olisi ennen pelanneetkaan.

Nassikkafutiksen syyskausi päättyi kaikkien ryhmien yhteiseen joulujuhlaan. Syyskausi piti sisällään paljon uusia ja vanhoja kavereita, hauskoja leikkejä, uuden oppimista ja yhdessä tekemistä. Meillä oli lelupäiviä, naamiaiset, isovanhempien päivä, toiveleikkipäiviä ja monenmoista tekemistä koko syksyn ajalle.

Jälleen on tullut aika alkaa kasaamaan syksyn harrastuskalenteria. Nassikkafutis onkin monilla perheillä jo vakiharrastuksena, joillakin jopa ihan ensimmäinen harrastus. Nyt on selvillä meidän kaikkien ryhmien aikataulut alkavalle talvelle, joten pääsette valitsemaan teille sopivinta ryhmää!