Mikä Grassroots?

Grassroots VSA:n olen perustanut minä, Raisa Haq. Olen toiminut jalkapalloseurassa yli 10 vuotta, valmentanut, ohjannut ja perustanut uusia joukkueita ja ryhmiä. Seuramaailmassa toimiessani huomasin, että se toimii todella paljon kilpajoukkueiden ehdoilla ja jokaisen pelaajan kohdalla oletus on, että hän joko pelaa tai tulee joskus pelaamaan kilpajoukkueessa. Kuitenkin on paljon myös niitä, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta, mutta eivät kaipaa piirinmestaruuksia tai jokapäiväisiä harjoituksia. Heitä varten on perustettu Grassroots VSA.

Meillä periaatteena on, että pelaamme sen tärkeimmän asian, oman fyysisen ja henkisen terveytemme ja hyvinvointimme puolesta! Harjoitukset ovat aina laadukkaita ja ohjattuja, jokaisella pelaajalla on mahdollisuus kehittyä omalla tasollaan ja jokaisen kehitystä myös ohjataan henkilökohtaisesti. Kuitenkaan mitään vaatimuksia lähtötason tai kehittymisen suhteen ei ole. Harjoitukset saa halutessaan jättää väliin ihan vain sillä syyllä, että nyt ei huvita lähteä, se on tärkeä syy ja on tärkeää oppia sanomaan sekin ja olemaan itselleen armollinen. Jalkapallon voi meillä aloittaa jo puolivuotiaana Nassikkafutiksen vauvaryhmässä, teininä jos tuntuu, että haluaa uutta suuntaa elämälleen tai vaikkapa vaihtaa lajia tai vaikka vielä aikuisena. 

On luonnollista, että etenkin lapsilla ja nuorilla saattaa laji viedä mukanaan ja innostus kilpajoukkueessa pelaamiseen sittenkin herää. Silloin etsimme yhdessä sopivimman joukkueen alueen lukuisista seuroista ja katsomme, että pelaaja pääsee hyvin mukaan ja kokeilemaan, kuinka pitkälle oma innostus kantaa. Jos hyvin käy, voi pelaaja päästä uuden joukkueensa kanssa vaikka kuinka pitkälle, jos taas tuntuu, ettei se ollutkaan oma juttu, on hän aina tervetullut takaisin meille. Haluan aina pitää huolen siitä, että jokaisella pelaajalla on mahdollisuus pelata juuri sillä tasolla, mihin hänen oma motivaationsa riittää ja mikä hänelle sopivimmalta tuntuu.