Ryhmät

Nuorten ryhmät

Tervetuloa pelaamaan kaikki 10-15-vuotiaat nuoret! Futis sopii hyvin esimerkiksi kakkoslajiksi tai siihen, jos haluat kohottaa kuntoa, oppia uutta tai viettää aikaa kivassa seurassa. Mitään ei tarvitse osata ennestään, kaikki kuuluvat samalla lailla porukkaan, vaikka taustat ovat kaikilla erilaiset.

 Hinta on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), eli 25€/kk, vapaasti saa käydä kokeilemassa pari kertaa. Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. 

Kesällä nuorten ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa Monitoimiviheriöllä: tiistaisin klo 19-20:30 ja perjantaisin klo 18-19:30. 

Meillä on nuorille myös futiskummeja, jotka tukevat nuorta harrastamisen tiellä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat omaa kummia nuorellesi! 

Aikuisten ryhmät

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkapallon pelaamista. Laji sopii erityisesti sinulle, jonka on vaikea saada itseäsi niskasta kiinni lähtemään vaikka lenkille, koska pallon perässä juostessa kilometrit kertyvät ihan vaivihkaa. Myös uusia ystäviä löytyy joukkuelajin parista helposti.

Harjoitusmaksu on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), eli 25€/kk. Ryhmiin voit ilmoittautua verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Meillä voit maksaa harjoitusmaksusi myös liikuntaseteleillä

Aikuisille on kesällä kaksi ryhmää: alkeisryhmä harjoittelee Aaltopuistossa torstaisin klo 19-20 ja peliryhmä Isolahdessa maanantaisin klo 18-19:30. 

Nassikkafutis

Nassikkafutiksessa pelaavat pikkulapset (aina 6-vuotiaaksi saakka) perheineen. Nassikkafutiksen talvikausi on jaettu syys- ja kevätkauteen, lisäksi meillä on kesäkausi kesä-elokuussa. Kauden 2021-22 ryhmistä löydät tietoa täältä.