Ryhmät

Nuorten ryhmät

Tervetuloa pelaamaan kaikki 10-15-vuotiaat nuoret! Futis sopii hyvin esimerkiksi kakkoslajiksi tai siihen, jos haluat kohottaa kuntoa, oppia uutta tai viettää aikaa kivassa seurassa. Mitään ei tarvitse osata ennestään, kaikki kuuluvat samalla lailla porukkaan, vaikka taustat ovat kaikilla erilaiset.

 Hinta on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), vapaasti saa käydä kokeilemassa pari kertaa. Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. 

HUOM! Nuorten ryhmä on toistaiseksi tauolla pandemiatilanteen vuoksi, aloitamme toiminnan uudestaan viimeistään kesällä. 

Meillä on nuorille myös futiskummeja, jotka tukevat nuorta harrastamisen tiellä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat omaa kummia nuorellesi! 

Aikuisten ryhmät

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkapallon pelaamista. Laji sopii erityisesti sinulle, jonka on vaikea saada itseäsi niskasta kiinni lähtemään vaikka lenkille, koska pallon perässä juostessa kilometrit kertyvät ihan vaivihkaa. Myös uusia ystäviä löytyy joukkuelajin parista helposti.

Harjoitusmaksu on 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen) aina kahdelta kuukaudelta. Ryhmiin voit ilmoittautua verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Meillä voit maksaa harjoitusmaksusi myös liikuntaseteleillä

HUOM! Aikuisten ryhmä on toistaiseksi tauolla pandemiatilanteen vuoksi, aloitamme toiminnan uudestaan viimeistään kesällä. 

Nassikkafutis

Nassikkafutiksessa pelaavat pikkulapset (aina 6-vuotiaaksi saakka) perheineen. Nassikkafutiksen talvikausi on jaettu syys- ja kevätkauteen. Yhden kauden maksu on vauvaryhmäläisillä 40€ ja muilla 60€ (sisältäen myös vakuutuksen). Talven 2020-21 ryhmistä löydät tietoa täältä.