Ryhmät

Nuorten ryhmät

Tervetuloa pelaamaan kaikki 10-15-vuotiaat nuoret! Futis sopii hyvin esimerkiksi kakkoslajiksi tai siihen, jos haluat kohottaa kuntoa, oppia uutta tai viettää aikaa kivassa seurassa. Mitään ei tarvitse osata ennestään, kaikki kuuluvat samalla lailla porukkaan, vaikka taustat ovat kaikilla erilaiset.

 Hinta on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), eli 25€/kk, vapaasti saa käydä kokeilemassa pari kertaa.  

Tällä hetkellä harjoittelemme Isolahden tekonurmikentällä (Isolahden koulun pihassa) torstaisin klo 17-18.

Ilmoittautumiset joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi

Meillä on nuorille myös futiskummeja, jotka tukevat nuorta harrastamisen tiellä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat omaa kummia nuorellesi! 

Aikuisten ryhmät

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkapallon pelaamista. Laji sopii erityisesti sinulle, jonka on vaikea saada itseäsi niskasta kiinni lähtemään vaikka lenkille, koska pallon perässä juostessa kilometrit kertyvät ihan vaivihkaa. Myös uusia ystäviä löytyy joukkuelajin parista helposti.

Harjoitusmaksu on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), eli 25€/kk. Meillä voit maksaa harjoitusmaksusi myös liikuntaseteleillä

Tällä hetkellä harjoittelemme Isolahden tekonurmikentällä (Isolahden koulun pihassa) torstaisin klo 18:00-19:30.

Kaikkiin ryhmiin voit ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi

Nassikkafutis

Nassikkafutiksessa pelaavat pikkulapset (aina 6-vuotiaaksi saakka) perheineen. Nassikkafutiksen talvikausi on jaettu syys- ja kevätkauteen, lisäksi meillä on kesäkausi kesä-elokuussa. 

Tällä hetkellä meillä on meneillään talvikausi 2022-23, jossa on neljä perusryhmää 2-5-vuotiaille, sekä erikseen vauvaryhmä alle 2-vuotiaille ja isojen ryhmä 4-6-vuotiailla. Lisätietoa talven ryhmistä löytyy täältä.