Ryhmät

Nuorten ryhmät

Tervetuloa pelaamaan kaikki 10-15-vuotiaat nuoret! Futis sopii hyvin esimerkiksi kakkoslajiksi tai siihen, jos haluat kohottaa kuntoa, oppia uutta tai viettää aikaa kivassa seurassa. Mitään ei tarvitse osata ennestään, kaikki kuuluvat samalla lailla porukkaan, vaikka taustat ovat kaikilla erilaiset.

Nuorten ryhmien harjoitukset alkavat kesäkuussa. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 19-20:30 ja perjantaisin klo 18-19:30, kummatkin harjoitukset Monitoimiviheriö 2. Hinta on aina kahdelta kuukaudelta 50€, vapaasti saa käydä kokeilemassa pari kertaa. Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. 

Meillä on nuorille myös futiskummeja, jotka tukevat nuorta harrastamisen tiellä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat omaa kummia nuorellesi! 

Aikuisten ryhmät

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkapallon pelaamista. Laji sopii erityisesti sinulle, jonka on vaikea saada itseäsi niskasta kiinni lähtemään vaikka lenkille, koska pallon perässä juostessa kilometrit kertyvät ihan vaivihkaa. Myös uusia ystäviä löytyy joukkuelajin parista helposti.

Aikuisten ryhmien harjoitukset alkavat kesäkuussa. Aikuisille on kaksi ryhmää: aloittelijoiden ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18-19 Aaltopuistossa ja konkariryhmä perjantaisin klo 18-19:30 Monitoimiviheriö 3. 

Harjoitusmaksu on 50€ aina kahdelta kuukaudelta, halutessasi saat käydä samalla maksulla molemmissa ryhmissä. Ryhmiin voit ilmoittautua verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Meillä voit maksaa harjoitusmaksusi myös liikuntaseteleillä

Nassikkafutis

Nassikkafutiksessa pelaavat pikkulapset (aina 6-vuotiaaksi saakka) perheineen. Kesällä Nassikoilla on viikoittaisia ryhmiä 2-5-vuotiaille sekä heinäkuussa kolmen aamupäivän pituisia perheleirejä. Syksyllä alkaa uudet talven ryhmät, ja silloin on jälleen omia ryhmiä myös alle 2-vuotiaille sekä isojen ryhmä 4-6-vuotiaille. Syksyllä alkavista ryhmistä löydät tietoa täältä.