Ryhmät

Nuorten ryhmät

Tervetuloa pelaamaan kaikki 10-15-vuotiaat nuoret! Futis sopii hyvin esimerkiksi kakkoslajiksi tai siihen, jos haluat kohottaa kuntoa, oppia uutta tai viettää aikaa kivassa seurassa. Mitään ei tarvitse osata ennestään, kaikki kuuluvat samalla lailla porukkaan, vaikka taustat ovat kaikilla erilaiset.

 Hinta on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), eli 25€/kk, vapaasti saa käydä kokeilemassa pari kertaa.  

Kesällä 2022 harjoittelemme Monitoimiviheriöllä, harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin klo 19-20:30 ja perjantaisin klo 18-19. Molemmat harjoituskerrat ovat Monitoimiviheriöllä MTV2-kentällä.

Ilmoittautumiset joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi

Meillä on nuorille myös futiskummeja, jotka tukevat nuorta harrastamisen tiellä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat omaa kummia nuorellesi! 

Aikuisten ryhmät

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkapallon pelaamista. Laji sopii erityisesti sinulle, jonka on vaikea saada itseäsi niskasta kiinni lähtemään vaikka lenkille, koska pallon perässä juostessa kilometrit kertyvät ihan vaivihkaa. Myös uusia ystäviä löytyy joukkuelajin parista helposti.

Harjoitusmaksu on aina kahdelta kuukaudelta 50€ (sisältää myös tapaturmavakuutuksen), eli 25€/kk. Meillä voit maksaa harjoitusmaksusi myös liikuntaseteleillä

Meillä on kaksi eri ryhmää aikuisille: aiemmin pelanneille on peliryhmä, joka harjoittelee Monitoimiviheriöllä MTV3-kentällä torstaisin klo 20-21:30, lisäksi vasta lajin pariin siirtyville on alkeiskurssi, jonka harjoitukset ovat tiistaisin klo 19-20 Aaltopuiston kentällä. Kaikkiin ryhmiin voit ilmoittautua verkkokaupan kautta tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi

Nassikkafutis

Nassikkafutiksessa pelaavat pikkulapset (aina 6-vuotiaaksi saakka) perheineen. Nassikkafutiksen talvikausi on jaettu syys- ja kevätkauteen, lisäksi meillä on kesäkausi kesä-elokuussa. Kesäkausi alkaa viikolla 22 ja silloin meillä on kolme ryhmää, joista jokainen perhe saa valita itselleen parhaiten sopivan. Kesän ryhmistä löydät tietoa täältä.