Tarinamme

Grassrootsin tarina alkoi ihan tavallisten ja kuitenkin niin ihmeellisen erikoisten ihmisten oikeudesta harrastaa. Oikeudesta liikkua, oikeudesta nauttia. Kaikista niistä mahdollisuuksista joita uuden lajin, uusien taitojen, uudenlaisen ajattelun oppiminen tarjoaa. Elämyksistä, itseensä ja muihin tutustumisesta. 

Grassroots syntyi, jotta kaikki saisivat pelata jalkapalloa. Myös he, jotka aloittavat lajin parissa vasta myöhemmin, teininä tai jopa aikuisena. Myös he, joiden tarkoituksena ei ole päästä huipulle, vaan pelata vain kuntoilumielessä. Jalkapallo on yksi hauskimmista ja monipuolisimmista kuntoilumuodoista, kaikessa yksinkertaisuudessaan niin monitahoinen. 

Grassroots haluaa auttaa myös perheitä. Tuoda arkeen pieniä yhteisiä hetkiä hauskojen liikunnallisten leikkien parissa, perheen yhteistä aikaa. Tai auttaa lastenhoidossa silloin, kun ei ole yhteisen ajan aika, vaan on saatava tehtyä muita asioita. Grassroots tarjoaa turvallisia hetkiä niin yhdessä kuin erikseenkin. Perheiden tukeminen on aina lähellä sydäntämme.