Nassikkafutisryhmät talvella 22-23

14.08.2022

Jälleen on tullut aika alkaa kasaamaan syksyn harrastuskalenteria. Nassikkafutis onkin monilla perheillä jo vakiharrastuksena, joillakin jopa ihan ensimmäinen harrastus. Nyt on selvillä meidän kaikkien ryhmien aikataulut alkavalle talvelle, joten pääsette valitsemaan teille sopivinta ryhmää!

Nassikkafutiksen kaikissa ryhmissä on lapsilla oma äiti, isi tai muu tuttu aikuinen mukana. Ryhmissä pelataan, leikitään ja hassutellaan yhdessä, samalla opetellen ryhmässä toimimista ja ohjeiden noudattamista. Nassikkafutis on myös loistava tilaisuus saada pieni hetki rentoa aikaa oman lapsen kanssa sekä tutustua uusiin kivoihin kavereihin <3 

Nassikkafutiksessa on perusryhmiä, jotka on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille. Perusryhmiä on yhteensä neljä, joista jokainen harjoittelee kerran viikossa, n. 45 minuuttia kerrallaan. Lisäksi 2017- ja 2018-syntyneille on erikseen isojen ryhmä, jossa tuttujen nassikkaleikkien lisäksi päästään kokeilemaan isompien harjoituksia ja "oikeaa" futispeliä. Isojen harjoitukset kestävät pääsääntöisesti 60 minuuttia. Sokerina pohjalla alle 2-vuotiaille on ihan oma vauvaryhmä, jossa on pieni yhteinen tuokio ja paljon aikaa ihan omaan pelaamiseen, juoksemiseen ja konttaamiseen. Vauvaryhmän harjoitukset kestävät 30 minuuttia.

Vauvaryhmän lukukausimaksu on 40€ ja muilla ryhmillä 60€ aikuinen-lapsiparilta yhteensä. Hintaan sisältyy salimaksut, ohjaus, tapaturmavakuutus, välineiden (pallojen jne) käyttö sekä jokaiselle lapselle hieno Nassikkapaita (1 paita/vuosi). 

Ryhmät aloittavat toimintansa viikolla 37 ja ilmoittautua voi vaikka heti! Katsokaa listasta teille sopivin ryhmä ja ilmoittautukaa joko sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi tai verkkokaupassa. HUOM! Jos haluatte kokeilla muutaman kerran ennen maksamista, ilmoittautukaa sähköpostitse! 

KAUDEN 2022-23 NASSIKKAFUTISRYHMÄT: 

Perusryhmä 1, Apinat: Tiistaisin klo 17:45-18:30 Lyseon (Kirkkopuistikko) liikuntasali

Perusryhmä 2, Karhu: Lauantaisin klo 10-10:45 Keskuskoulun alasali

Perusryhmä 3, Kissan- ja koiranpennut Go: Sunnuntaisin klo 17-17:45 Palosaaren koulu

Perusryhmä 4, Pandat: Sunnuntaisin klo 18-18:45 Palosaaren koulu

Vauvaryhmä (6-24kk), Juniorit rulettaa: Tiistaisin klo 17-17:30 Lyseon (Kirkkopuistikko) liikuntasali

Isojen ryhmä (2017-18-syntyneet), Leijonamiehet: Lauantaisin klo 17-18 Vepsun junnuhalli


Toivottavasti löysitte teille sopivan ryhmän, tervetuloa mukaan nassikoimaan! <3