Aikuisten ryhmät päästetään kevätlaitumille ;)

04.05.2022

On taas se aika vuodesta, kun aikuisten kuntofutisryhmät pääsevät siirtymään ulkotreeneihin. Sen kunniaksi tarjoamme koko toukokuun (alkaen 8.5.) harjoitukset täysin maksutta sekä uusille että vanhoille pelaajille! Toukokuussa harjoituksia on kerran viikossa, sunnuntaisin klo 18-19 Vöyrinkaupungin tekonurmikentällä (Minimanin vieressä). 

Kesäkuussa alkaa kauan odotettu aikuisten alkeiskurssi, jossa aloitetaan futiksen pelaaminen ihan nollasta! Nyt on siis mahdollista tulla kokeilemaan täysin uutta lajia, jos pelaaminen kiinnostaa, etsit uusia tapoja kuntoiluun tai olet vaikka juuri vasta aloittamassa kuntoilua! Alkeiskurssi on tiistaisin klo 19-20 Aaltopuiston kentällä, alkaen 31.5. 

Kesäkuussa alkaa myös toinen ryhmä, joka on tarkoitettu joskus jo pelanneille "konkareille", siellä harjoitellaan hieman haastavampia asioita ja mennään hieman kovempaa. Konkariryhmän harjoitukset ovat torstaisin klo 18-19:30 Isolahden kentällä (Isolahden koulun pihassa). 

Varusteeksi futikseen tarvitset ulkoliikuntavaatteet sään mukaan, kengiksi lenkkarit tai nappikset sekä vesipullon. Maksu on kesä-heinäkuulta 50€ ja samoin elo-syyskuulta 50€. Voit siis olla mukana alkukesän, loppukesän tai molemmat. Maksu sisältää kenttämaksut, ohjauksen, välineiden (esim. pallojen käytön) sekä tapaturmavakuutuksen. Samalla maksulla saat halutessasi käydä myös molemmissa ryhmissä. 

Ilmoittautumiset ryhmiin joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi.