Nuorisolle futista rennoin ottein

05.05.2022

Hei 10-15-vuotias nuori! Pelaatko futista, mutta se tuntuu liian totiselta? Haluaisitko aloittaa pelaamaan, mutta koet itsesi liian vanhaksi aloittamaan? Vai kaipaatko vain mukavaa tekemistä, jonka parissa kuluttaa aikaa ja tavata muita nuoria? 

Meillä saattaa olla sinulle sopiva ryhmä! Ryhmä, joka harjoittelee luotettavien ja kokeneiden aikuisten ohjaamana kaksi kertaa viikossa, mutta mitään pakko-osallistumista ei ole, vaan jokainen saa käydä juuri niin usein kuin itselle sopii. Emme pelaa mitään sarjaa, pelaajille tai vanhemmille ei tule ylimääräisiä pelireissuja, talkoovuoroja, vessapaperimyyntiä tai turnausmaksuja. Pidämme vain hauskaa futiksen parissa, opettelemme lajin perusteita ja pelaamme paljon. 

Toukokuun ajan harjoitukset ovat täysin maksuttomat! Toukokuussa harjoittelemme kerran viikossa, sunnuntaisin klo 17-18 Vöyrinkaupungin tekonurmella (Minimanin vieressä). 

Kesäkuussa siirrymme Monitoimiviheriölle ja silloin harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 19-20:30 sekä perjantaisin klo 18-19 kentällä MTV2. Kesäkausi on kaksiosainen: kesä-heinäkuulta maksu on 50€ ja samoin elo-syyskuulta 50€. Voit siis osallistua joko alkukesän, loppukesän tai koko kesäkauden ajan. Hintaan kuuluu kenttämaksut, ohjaus, välineiden (kuten pallojen) käyttö sekä tapaturmavakuutus. 

Mukaan voit ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Tervetuloa mukaan pelaamaan! <3