Koululaisten kesäleirit 2022

13.04.2022

Pitkän talven jälkeen alkaa kesä viimeinkin olemaan ovella <3 Myös koululaisilla alkaa kesäloma ja monet heistä kaipaavat tekemistä loman ajalle. Grassroots VSA järjestää tulevana kesänä peräti neljä leiriä 1.-6. luokkalaisille: viikoilla 23, 24, 25 ja 31. 

Leirit järjestetään kerhotilassamme Juurakossa osoitteessa Hietalahdenkatu 29 ja sen lähiympäristössä. Leirit kestävät koko viikon (juhannusviikolla ma-to, muilla viikoilla ma-pe), mutta halutessasi voit tulla mukaan vain osana päivistä. Kerhoaika on päivittäin klo 9-15, mutta omia puuhia voi tarvittaessa tulla tekemään jo klo 8 ja jatkaa klo 16 asti.

Leirimaksu on 15€/päivä ja siihen kuuluu monipuolinen ja lasten kanssa yhdessä suunniteltu ohjelma, lounas sekä tapaturmavakuutus. Jos lapsi on paikalla myös aamu- tai iltapäivätunnin, voi hän halutessaan ottaa mukaan oman aamu- ja/tai välipalan.

Jokaisella leirillä on oma kiva teemansa:

Seikkailuleiri 6.-10.6. Kesäloman alkajaisiksi sukelletaan seikkailuun! Leirin aluksi valitsemme yhdessä teeman, jonka ympärille lähdemme seikkailua rakentamaan. Täällä saa laittaa mielikuvituksen laukkaamaan ja lähteä matkalle aivan muihin maailmoihin.

Urheiluleiri 13.-17.6. Viikolla 24 tutustumme eri urheilulajeihin. Leiripaikan lähistöllä on loistavat mahdollisuudet eri lajeille, joista valitsemme lasten kanssa mieluisimmat ja kokeilemme 1-2 lajia päivässä. Leiri huipentuu olympialaisiin, joissa on edustettuna kaikki viikon aikana kokeilemamme lajit.

Elämä on ihanaa -leiri 20.-23.6. Viikolla 25 mietimme, mistä asioista meille tulee hyvä mieli ja teemme juuri niitä asioita! Oli se sitten askartelua, pomppimista tai vain lekottelua, nautiskeleminen tekee aina hyvää! Tämän leirin myötä laskeudumme hymyssä suin juhannukseen ja varsinaiseen kesään <3

Loma loppuu, elämä ei -leiri 1.-5.8. Elokuun alku on ihanaa aikaa! Taskussa on kivoja muistoja kesästä ja silmissä tuikkii odotus alkavasta uudesta lukuvuodesta. Tällä leirillä otetaan vielä kaikki ilo irti ihanista kesäpäivistä ja samalla aletaan jo muistelemaan, että mitenkäs ihmisten ilmoilla pitikään olla ;)

Leireille voi ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Yksittäisille leiripäiville ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostitse. Tervetuloa leirille! :)