Nassikkafutiksen kevätkausi 2021

28.12.2020

Uusi vuosi, uusi harrastus, ehkäpä jopa elämän ensimmäinen? Isoja asioita, isoja askelia, isoja kokemuksia. Tästä se lähtee, Nassikkafutiksen kevätkausi! 

Jatkamme syyskaudelta tutuilla ryhmillä ja syksyllä mukana olleet saavat automaattisesti jatkaa samassa tutussa ryhmässään :) Kaikissa ryhmissä on kuitenkin tilaa myös uusille pelaajille, joten uudetkin perheet ovat enemmän kuin tervetulleita Nassikkafutiksen iloisiin meininkeihin <3 

Ryhmiä meillä on puolivuotiaista aina viisivuotiaisiin asti, alle 2-vuotiaille on oma ryhmänsä, samoin 4-5-vuotiaille. "Perusryhmiä" on peräti neljä, ja niissä harjoittelevat 2-5-vuotiaat. Isoimpien, 4-5-vuotiaiden perheet saavat siis itse päättää, haluavatko osallistua isompien lasten kovempiin peleihin vai harjoitella rauhassa perusryhmässä. Tämä riippuu tietysti täysin lapsen luonteesta, osa ei kaipaa "oikeita" pelejä vielä tämän ikäisenä, ja heille perusryhmät tarjoavat hyviä liikunnallisia leikkejä ja jalkapallon perustaitojen opettelemista. 

Koska koronavuonna lapsen saaminen oli varsinainen koettelemus, päätimme huomioida näitä perheitä aivan erityisesti. Kaikki 2020-syntyneet saavat 20% alennusta kausimaksuista koko Nassikkafutis-uransa ajan. Ei ole siis kyseessä mikään pienen hetken tarjous, joka tulee jossain vaiheessa loppumaan, tai että pitäisi nyt heti tulla mukaan, vaan jokainen perhe saa tulla juuri silloin, kun lapsenne on siihen valmis ja hyödyntää alennusta niin kauan kuin haluatte mukana olla. Te olette tämän aikakauden sankareina sen ansainneet <3 Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla 'sankarit2020'. 

Aloitamme kevätkauden kaikkien osalta viikolla 3, syyskaudella mukana olleet pääsevät aloittamaan jo viikolla 2, pidetään silloin vielä yksi syyskauteen kuuluva harjoituskerta. Kevätkausi jatkuu toukokuun puoliväliin ja pyritään pitämään kauden päättäjäiset helatorstaina, tai jos emme edelleenkään pysty kokoontumaan koko porukalla, niin joka ryhmän kanssa erikseen sillä viikolla. Jos joudumme rajoitusten vuoksi perumaan harjoituksia, niin lisäillään niitä sitten taas kauden loppuun. Mikäli joudumme pitämään pidemmän tauon, hyvitetään se sitten tulevien kausien kausimaksuista, ei siis tarvitse pelätä, että joutuisitte ihan tyhjästä maksamaan. Tähän samaan maksuun kuuluu myös tapaturmavakuutus sekä jokaiselle lapselle yksi superhieno Nassikkafutispaita vuodessa (myös aikuiset saavat halutessaan ostaa itselleen paidan). 

Tervetuloa mukaan, uudet ja vanhat Nassikat! :) Vanhoille on lähdössä sähköpostia tulevasta vielä tämän viikon aikana ja uudet voivat ilmoittautua joko verkkokaupassa tai ihan sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Miettikää valmiiksi, mihin ryhmään haluaisitte tulla, ja kokeilla saa tietysti maksutta muutaman viikon ajan! Samaan osoitteeseen voi lähetellä myös kysymyksiä, jos nyt sellaisia heräsi. 

Ihanaa uutta vuotta kaikille! <3