Nassikkafutiksen kausi 2020-21

09.08.2020

Kesä alkaa kääntymään lopuilleen, ja sehän on ainoastaan hyvä asia! Se tarkoittaa nimittäin sitä, että Nassikkafutikseen saa taas ilmoittautua!!! 

Ryhmiä on samalla tavoin kuin viime talvenakin, perusryhmiä 2-5-vuotiaille, vauvaryhmä 6-24kk-ikäisille, sekä isojen ryhmä niille 15- ja 16-syntyneille, jotka jo kaipaavat enemmän vauhtia ja "oikeita" futistreenejä. Kaikissa ryhmissä leikitään kivoja leikkejä ja kaikissa ryhmissä on jokaisen lapsen mukana myös oma äiti, isä, mummi, kummi tai muu tuttu aikuinen.

Myös kausimaksut ovat samat kuin viime vuonnakin, perus- ja isojen ryhmässä maksu on 60€/syksy ja 60€/kevät. Vauvaryhmässä aina yhden lukukauden maksu on 40€. Hinta sisältää salimaksut, ohjauksen, vakuutuksen sekä hienon Nassikkapaidan lapselle. Kokeilemassa saa luonnollisesti käydä ennen maksamista, siinä tapauksessa ilmoittautukaa sähköpostitse. 

HUOM! Mikäli syyskausi keskeytyy koronarajoitusten vuoksi niin, että siitä jää merkittävä osa pitämättä, hyvitetään se kevätkauden maksuissa. 


Kaikki ryhmät aloittavat toimintansa viikolla 38 (syyskuun puolivälissä) ja tämän kauden ryhmät ovat seuraavat:

PERUSRYHMÄT: 

HAMMASHAUKI:   Palosaaren koulu, maanantaisin klo 17-18

PÄIVÄKOTI: Onkilahden koulu, keskiviikkoisin klo 17-18

PUPUT: Keskuskoulu, lauantaisin klo 11-12

TEEMUPUKKIBABY: Gerby skola, sunnuntaisin klo 10-11


NINJADINOSAURUKSET, ISOJEN RYHMÄ (2015- ja 16-syntyneille):

Junnuhalli (Ruutikellarintiellä), lauantaisin klo 17-18


POSSUT, VAUVARYHMÄ (6-24kk): 

Keskuskoulu, lauantaisin klo 10-11 (yhteiset leikit n. puoli tuntia)

Pienimmille vauvoille (ei vielä käveleville) on myös mahdollista järjestää ryhmä ma-ke aamupäivällä toimistollamme Hietalahdessa, lähetä sähköpostia jos olet kiinnostunut tästä, niin katsotaan saadaanko päiväryhmä kasaan.


ILMOITTAUTUMINEN onnistuu joko verkkokaupan kautta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Ilmoita sähköpostissa mihin ryhmään haluatte osallistua, montako lasta on tulossa sekä sähköpostiosoite, josta teidät tavoittaa. 


Lämpimästi tervetuloa Nassikkafutikseen sekä vanhat tutut, että uudet pelaajat, tehdään taas superhieno kausi ja pidetään hauskaa yhdessä oman perheen ja muiden perheiden kanssa! <3