Tukea koronavuoden lapsille <3

23.12.2020

Tämä vuosi on ollut todella raskas meille jokaiselle. Meidän turvalliseen maailmaamme on hiipinyt turvattomuus ja epävarmuus, olemme joutuneet luopumaan siitä ajatuksesta, että tietäisimme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tai että voisimme tehdä suunnitelmia pitkälle eteenpäin. Vakaata elämää ovat horjuttaneet työttömyys, huoli omasta tai läheisten terveydestä sekä alati muuttuvien rajoitusten seassa puikkelehtiminen.

Erityisen hankala se on ollut niille perheille, jotka ovat saaneet tänä vuonna lapsen, erityisesti, jos lapsi oli perheen ensimmäinen. Lapsen syntyminen tuo aina niin paljon muutoksia, että lähtökohdan soisi olevan perusturvallinen ja huoleton. Tänä vuonna lapsen saaneet ovat joutuneet miettimään todella monia asioita. Taloudellisten ja terveydellisten huolten lisäksi on täytynyt miettiä, kuka saa tulla neuvolaan, synnytykseen tai osastolle vauvaa katsomaan. Onko sairaalaan edes turvallista mennä ja miten siellä tai sen jälkeen kotona toimitaan? Miten suojaudutaan, voiko kutsua vieraita tai järjestää ristiäiset? Lapset kasvavat hyvinkin vuoden ikäisiksi oppien, että kodin ulkopuolella liikutaan varovasti, muista ihmisistä pysytellään etäällä ja hymytkin luetaan silmistä.

Nassikkafutis haluaa tehdä oman osansa, jotta näiden lasten ja perheiden elämään saadaan vakautta ja turvallisuutta. Tarjoamme 2020-ikäluokalle 20% alennuksen kausimaksuista ihan koko ajalle, kun he Nassikkafutiksessa ovat! Alkuvuodesta syntyneethän voivat tulla vaikka jo nyt keväällä mukaan vauvaryhmän rientoihin ja loputkin sitä mukaa, kun futiskärpänen pääsee puraisemaan ;) 

 Tervetuloa rohkeasti mukaan toimintaan niin 20-syntyneet, kuin myös 19-, 18-, 17-, 16- ja 15-syntyneetkin. Kaikille löytyy omanikäistä seuraa ja oma ryhmä, jossa voi turvallisesti yhdessä omien vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa liikkua ja telmiä ja hiljalleen tutustua jalkapallon ihmeelliseen maailmaan <3 Kevätkauden ilmoittautumisesta on tulossa lisätietoa ihan lähiaikoina ;)