Nassikkafutikseen kevätkaudelle?

01.01.2022

Oikein hyvää, vauhdikasta ja iloista uutta vuotta jokaiselle Nassikkaperheelle ja muille Nassikkafutiksesta kiinnostuneille! 

Uusi vuosi tarkoittaa myös sitä, että Nassikkafutiksen kevätkausi on alkamassa! Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja kaikki syyskaudelta tutut ryhmät jatkavat harjoituksia samoilla ajoilla ja paikoilla kuin syksylläkin. Syyskauden mukana olleet perheet jatkavat automaattisesti samassa ryhmässä, jolleivät muuta ilmoita. Jos siis haluatte esimerkiksi vaihtaa isompien tai omiin aikatauluihinne parempiin sopivaan ryhmään, laittakaa viestiä tulemaan, mutta jos haluatte jatkaa keväänkin samassa ryhmässä kuin syksyllä, ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. 

Mikä parasta, uusiakin perheitä mahtuu mukaan kaikkiin ryhmiin! Kevätkauden alkaessa on loistava hetki tulla mukaan remmiin ja aloittaa koko perheen yhteinen, superhauska harrastus! Nuorimmat lapset meillä on 21- ja vanhimmat 16-syntyneitä, joten koko pikkulapsi-iälle löytyy sopiva ryhmä. Paitsi vanhemmille ja lapsille, tämä harrastus sopii ihan loistavasti myös esimerkiksi isovanhemman ja lapsenlapsen tai kummin ja kummilapsen yhteiseksi jutuksi! Harjoituksia on kerran viikossa, eli sen sijaan että osallistuminen aiheuttaisi stressiä, tarjoaa se viikoittaisen hengähdyshetken arjesta ja pääsee heittäytymään tarinoiden maailmaan, vähän liikkumaan ja hengästymään, paljon nauramaan ja ihmettelemään ihmislapsen älykkyyttä ja oppimiskykyä. 

Lisää tietoa Nassikkafutiksesta, ryhmistä ja ilmoittautumisesta löytyy täältä. Jos haluat ihmetellä, mitä meillä syyskaudella oikein tapahtui, siitä voi lueskella täältä. Tervetuloa!