Kauden 2021-22 Nassikkafutisryhmät

02.08.2021

Elokuu on koittanut ja sehän tarkoittaa tietysti sitä, että nyt saa taas ilmoittautua syksyn Nassikkafutikseen!! 

Nassikkafutiksessa saavat pienet lapset harrastaa yhdessä tutun aikuisen, kuten äidin, isän, mummin, kummin tai vaikka naapurin kanssa. Yhdessä leikimme liikunnallisia leikkejä, harjoittelemme yhdessä tekemistä, liikkumista, kehonhallintaa ja jalkapallon perustaitoja. 

Nassikkafutis on todella helppo aloittaa, koska siihen ei tarvita mitään muuta kuin liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon! Esimerkiksi omaa palloa tai sisäpelikenkiä ei tarvitse hankkia. Nassikkafutista saa myös huoletta käydä kokeilemassa pari kertaa, ennen kuin tarvitsee maksaa kausimaksua.

Nassikkafutiksessa on kolme eri ryhmätyyppiä: vauvaryhmä, perusryhmä ja isojen ryhmä. Vauvaryhmässä pelaavat alle 2-vuotiaat lapset ja siellä on pääasiassa vapaata peliä ja touhuamista, pienen yhteisen tuokion jälkeen. Vauvaryhmän harjoitukset kestävät 30 minuuttia kerrallaan ja kausimaksu on 40€/syksy ja 40€/kevät. Perusryhmät ovat kaikille 2-5-vuotiaille ja niissä on enemmän yhteisiä leikkejä. Perusryhmien harjoitukset kestävät 45 minuuttia ja kausimaksu on 60€/syksy ja 60€/kevät. Isojen ryhmä on isoimmille Nassikoille, jotka kaipaavat jo enemmän vauhtia ja pelillisempiä harjoituksia. Tänä vuonna isojen ryhmä on 2016- ja 2017-syntyneille. Isojen ryhmä harjoittelee n. 60 minuuttia ja kausimaksu isoilla on 60€/syksy ja 60€/kevät. 4-5-vuotiaat  voivat siis harjoitella joko perus- tai isojen ryhmässä riippuen lapsen luonteesta ja siitä, minkätyyppistä toimintaa hän kaipaa. 

Kausimaksut sisältävät ohjauksen, salimaksut, välineiden käytön ja tapaturmavakuutuksen. Lisäksi jokainen lapsi saa kerran vuodessa upean Nassikkapaidan valitsemassaan värissä. 


KAUDEN 2021-22 RYHMÄT

Perusryhmät:

LEIJONAT: Keskiviikkoisin klo 17:10, Vikinga skola

LIUKUMÄKI: Perjantaisin klo 17, Haga skola

MONSTERIDINOSAURUKSET: Lauantaisin klo 10, Keskuskoulun alasali

PALORYHMÄ: Lauantaisin klo 11, Keskuskoulun alasali

Vauvaryhmä:

PANDAT (6-24kk): Keskiviikkoisin klo 16:30, Vikinga skola

Isojen ryhmä:

MINECRAFT (2016- ja 17-syntyneet) Lauantaisin klo 17, Vepsun Junnuhalli


Kaikki ryhmät aloittavat toimintansa viikolla 37! 

Valitkaa näistä teidän perheelle sopivin ryhmä ja ilmoittautukaa mukaan toimintaan! Ilmoittautua voitte joko verkkokaupassa tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Jos haluatte kokeilla ennen maksamista, ilmoittautukaa sähköpostitse! 

2020-syntyneiden vanhemmat, muistattehan, että meillä on sympatian osoituksena keskelle maailman mullistusta syntyneille lapsille ikuinen alennushinta! Kaikki 2020-syntyneet saavat koko Nassikka-ajalleen alennusta kausimaksuista 20%. Verkkokaupassa tuon alennuksen saa koodilla sankarit2020

TERVETULOA NASSIKKAFUTIKSEEN!!!