Nuorten ja aikuisten ryhmät kesällä

18.05.2021

Ihan pian on jo kesäkuu ja aika aloittaa uusi elämä, tai ainakin uusi ulkoilmaharrastus! Grassrootsilla on tänäkin kesänä tarjolla ohjattuja futisryhmiä sekä 10-15-vuotiaille nuorille että aikuisille. 

Nuoret harjoittelevat kaksi kertaa viikossa Monitoimiviheriöllä, tiistaisin klo 19-20:30 ja perjantaisin klo 18-19:30. Nuorten ryhmä sopii erityisen hyvin heille, jotka haluavat vasta aloittaa pelaamisen, eivät halua pelata niin tosissaan mitä kilpajoukkueessa vaaditaan tai kaipaavat vaikkapa kakkoslajia oman lajin rinnalle. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa ja niistä voi joko valita itselleen sopivamman ajan tai käydä molemmissa. 

Aikuisille on tarjolla kaksi ryhmää, alkeisryhmä ja peliryhmä. Alkeisryhmä harjoittelee Aaltopuistossa torstaisin klo 19-20. Tähän ryhmään voit huoletta tulla, vaikka et olisi ikinä elämässäsi potkaissut palloa ja pelkäisit, että ensimmäisessä potkussa menee heti jalat solmuun ja kaadut nenällesi. Harjoittelemme yhdessä ihan alusta alkaen ja kaikki pääsevät varmasti mukaan <3 

Aikuisten peliryhmä harjoittelee Isolahdessa maanantaisin klo 18-19:30. Tämä ryhmä on heille, jotka ovat joskus pelanneet ja kaipaavat jo vähän nopeampaa peliä. 

Kaikkien ryhmien harjoitukset ovat ohjattuja, niissä tehdään lämmittelyt, tekniikkaa, pienpelejä sekä tietysti peliä aina loppuun (peliä on n. puolet ajasta). Osallistumismaksu on kaikissa ryhmissä 25€/kk ja se maksetaan aina kahdeksi kuukaudeksi kerrallaan (kesä-heinäkuu 50€ ja elo-syyskuu 50€), voit siis halutessasi osallistua vain alku- tai loppukesän harjoituksiin. Hintaan kuuluu mm. kenttämaksut, ohjaus sekä tapaturmavakuutus. Maksutavoista tietoa täältä.

Kesän harjoitukset alkavat heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja niihin voit ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. 

Tule meidän kanssa pelaamaan, saatatpa yllättyä lajin hauskuudesta ja tehokkuudesta ;)