Maksutavat

13.05.2020

Harrastusten maksaminen tuottaa usein aivan ylimääräistä päänvaivaa. Harrastuksissa on kyse omasta hyvinvoinnista, joten niistä mielellään maksetaan, mutta käytännössä se saattaa kiireisessä arjessa jäädä muiden asioiden alle. Joku haluaa ensin kokeilla uutta harrastusta, toisella taas laskut unohtuvat maksaa ja hukkuvat ties mihin. Koska haluamme kaikin mahdollisin tavoin helpottaa asiakkaidemme arkea ja sujuvoittaa heidän osallistumistaan ryhmiimme, tarjoamme useita eri maksutapoja, joista jokainen saa valita itselleen mieluisimman.

1. Verkkokauppa. Kun ilmoittaudut ryhmiin tai tapahtumiin verkkokaupan kautta, maksat samalla kertaa, eikä sinun tarvitse sen jälkeen enää miettiä koko asiaa. 

2. Korttimaksu kaikilla suomalaisten pankkien korteilla sekä yleisimmillä luottokorteilla onnistuu aina harjoitusten yhteydessä, varaa vain siihen aikaa joko ennen harjoituksia tai niiden jälkeen.

3. Liikuntaseteleistä meillä käy Smartum, Tyky, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Seteleillä maksaessasi ilmoittaudu ryhmään sähköpostitse ja mainitse samalla, että haluat maksaa seteleillä. Paperisia seteleitä voit tuoda harjoituksiin mukanasi ja sähköisillä voit maksaa missä ja milloin tahansa, kaikki rekisteröidään kyllä. Huomaathan, että liikuntasetelit ovat aina henkilökohtaisia, joten valitettavasti et voi maksaa niillä esimerkiksi lapsesi maksuja. 

4. Sähköpostilasku lähtee n. kolmen viikon kuluttua harrastuksen aloittamisesta niille, jotka eivät ole muilla tavoin maksaneet. Mikäli käyt kokeilemassa 1-2 kertaa, mutta huomaat, ettet haluakaan jatkaa, muistathan ilmoittaa siitä sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi, niin en lähetä laskua ollenkaan. 

Toivottavasti näistä löytyy jokaiselle sopiva tapa harrastuksen maksamiseen, ettei jää aloittaminen siitä kiinni :)