Aikuisten ryhmän harjoitukset jatkuvat!

13.05.2023

Aikuisten ryhmät ovat olleet talven ajan luovalla tauolla, mutta nyt alkaa itse kullakin jalanpohjissa kutkuttaa kentille palaaminen <3

Tänä kesänä meillä on yksi aikuisten ryhmä, joka on tekniikkapainotteinen. Mukaan siis voi, ja ehdottomasti pitääkin, tulla vaikkei olisi ennen pelannutkaan. Jalkapallo on siitä hieno laji, että sen voi aloittaa ihan nollasta minkä ikäisenä tahansa, ja ryhmässä se on entistäkin helpompaa.Aloitamme ihan nollasta, ja opettelemme yhdessä pelaamista vaihe vaiheelta. 

Harjoitukset ovat torstaisin klo 19-20 Aaltopuiston kentällä. Varsinaisten harjoitusten jälkeen pidetään vielä puolen tunnin (klo 20-20:30) hurjimmille pelaajille. Silloin saa revitellä kunnolla ja niihin peleihin saavat osallistua kaikki, jotka uskaltavat ;) 

Aloitamme harjoitukset heti kesäkuun alussa 1.6. ja jatkamme aina syyskuun loppuun asti. Kausimaksu on jaettu kahteen osaan, joten voit olla mukana kesä-heinäkuun, elo-syyskuun tai molemmat. Kahden kuukauden jaksolta maksu on 50€ (eli 25€/kk) ja siihen kuuluu kenttämaksut, ohjaus, välineiden (kuten pallojen) käyttö sekä tapaturmavakuutus. Kausimaksun voi maksaa myös liikuntaseteleillä.

Ilmoittautua voit joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Rohkeasti vain mukaan oppimaan uusi laji! <3