Syyslomaleiri alakoululaisille 14.-16.10.

08.09.2020

Tänä vuonna syysloma on yhtä seikkailua, Grassrootsin leirillä ainakin! Järjestämme 1.-6.luokkalaisille koko loman (ke-pe) ajaksi leirin, johon voi osallistua joko yksittäisinä päivinä tai koko leirille. Jokaisen leiripäivän kesto on 6h, klo 9-15. 

Leirin tukikohtana toimii kerhotilamme Juurakko osoitteessa Hietalahdenkatu 29, mutta mikäli vain säät sallivat, vietämme ulkona suurimman osan päivästä. Joka päivä käymme myös syömässä terveellisen lounaan Cafe Uimalassa.

Leirimaksu on 15€/päivä. Leirimaksuun kuuluu monipuolinen ohjelma, lounas ja tapaturmavakuutus. Kaikkina kolmena päivänä osallistuvat saavat lisäksi hienon tuubihuivin. 

Leirille voit ilmoittautua joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Ilmoittautumiset 5.10. mennessä! 

Ilmoittautuessa kerro:

-lapsen nimi ja syntymäaika

-vanhempien sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta saa tarvittaessa leiriaikana kiinni

-minä päivinä lapsi osallistuu leirille

-erityisruokavaliot, allergiat sekä muut mahdolliset asiat, jotka on hyvä tietää 

LEIRIOHJELMA: 

 KE: Aamupäivällä pelaamme tuttuja ja ehkä uusiakin pihapelejä, iltapäivällä menemme Elisa stadionille pelaamaan futista, paikalla on myös VPS:n ja VIFK:n (miesten ja naisten) edustusjoukkueiden pelaajia. Pelaaminen ei ole pakollista, kentällä mahtuu tekemään vaikka mitä muutakin. 

TO: Käymme seikkailulla raviradan alueella jännittävien tehtävien saattelemana, iltapäivällä teemme lähiympäristöön ympäristötaidetta ohikulkijoiden ihasteltavaksi. 

PE: Kaupunkisuunnistus, menemme yhdessä suunnistusradan vihjeiden avulla läpi ja jos pääsemme maaliin asti, meitä odottaa siellä jätskiaarre 


TERVETULOA MUKAAN SEIKKAILEMAAN!