Rennompaa futista nuorisolle

12.05.2023

Monet nuoret kaipaavat rentoa ja laadukasta tekemistä, ilman liiallisia vaatimuksia, pakollista läsnäoloa tai kalliita varustehankintoja. Tällaisia harrastuksia on kuitenkin harmillisen vaikea löytää. 

Meillä on 10-15-vuotiaille nuorille rennompi futisryhmä, jossa ei tähdätä pokaaleihin tai tulevaan ammattilaisuuteen, vaan harjoitellaan ihan vain oman kehon ja mielen hyvinvoinnin vuoksi.

Ryhmään voi tulla, vaikka ei olisi ikinä ennen pelannut, tai jos on pelannut mutta lopettanut. Tämä on myös toimivaa kesätekemistä talvilajin harrastajalle tai nuorelle, joka vielä etsii omaa harrastusta. 

Harjoittelemme yhdessä tekniikkaa ja pelillisiä asioita, ja joka kerralla pelaamme noin puolet ajasta. Emme osallistu mihinkään sarjaan, eikä vanhemmille tule talkootöitä eikä nuorille pitkiä pelireissuja. Harjoituksista saa olla pois aina kun haluaa, ihan vaikka jos on ollut raskas päivä tai ei huvita nähdä muita ihmisiä, näitä päiviä kuitenkin aina joskus osuu jokaiselle. 

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, ja jokainen saa itse päättää käykö kerran vai kaksi kertaa, omien aikataulujen ja kiinnostuksen mukaan. Harjoitukset ovat aina Monitoimiviheriöllä, MTV1-kentällä. Harjoitusajat ovat maanantaina klo 19-20:30 sekä perjantaina klo 17-18. Harjoituksiin tarvitset säänmukaisen vaatetuksen, kengiksi lenkkarit tai nappikset, sekä vesipullon (kentällä on vesipisteitä, joissa voi täyttää pulloa). 

Kausimaksu on 50€ aina kahdelta kuukaudelta, eli 25€/kk. Laskutus on erikseen kesä-heinäkuulta ja elo-syyskuulta. Maksuun kuuluu kenttämaksut, ohjaus, välineiden kuten pallojen käyttö, sekä tapaturmavakuutus harjoitusten ajalle. 

Ilmoittautua voit joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Tervetuloa pelaamaan!