Perheleirit tulevat taas :)

14.04.2021

Tänäkin kesänä päästään nauttimaan Nassikkafutiksen perheleirien tunnelmasta <3 Aamukasteinen nurmi, superkivoja leikkejä, kiireetön tunnelma ja tietysti evästauot, voisiko olla parempaa tapaa viettää kesäpäivää? 

Leirejä järjestetään tänä kesänä kaksi, 5.-7.7. ja 19.-21.7. Kumpikin leiri on siis kolmen aamupäivän pituinen. Leirit alkavat klo 10 ja päättyvät n. klo 12, sen mukaan tietysti, miten porukka jaksaa pelailla. Vajaan tunnin pätkissä pelataan ja välissä syödään eväät. Leireillä on Nassikkafutiksesta tuttuja leikkejä, joihin koko perhe saa osallistua, sekä joitain ihan erityisiä leirileikkejä ;) 

Leirit on suunnattu alle kouluikäisille lapsille perheineen. Yhden leirin hinta on 20€ koko perheeltä, sillä saa siis koko perhe osallistua nuo kaikki kolme päivää. Mitään varusteita ei tarvitse olla, sellaiset vaatteet ja kengät millä nyt pystyy nurmikolla juoksemaan. 

Nämä perheleirit on aina ihan vuoden kohokohta ja monille perheille niistä on jo muodostunut yksi kesäloman perinteistä. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat leireilijät mukaan viettämään kivoja leiripäiviä! 

Leirille voit ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi (muistathan ilmoittaa, kummalle leirille osallistutte). Nähdään leirillä! <3