Nuorten ja aikuisten ryhmät aloittavat kevätkauden

29.04.2021

Vihdoinkin, useamman kuukauden raastavan tauon jälkeen, pääsevät myös nuorten ja aikuisten futisryhmät jälleen irti! <3 

Ryhmät on tarkoitettu heille, jotka kaipaavat ohjattuja harjoituksia rennolla otteella. Ne sopivat siis myös täysin vasta-alkajille, koska harjoituksissa opetellaan yhdessä uusia asioita, mitään ei siis tarvitse osata etukäteen. Jokainen pelaa oman kuntonsa mukaan, mutta voimme luvata, että omat rajat tulee ylitettyä joka kerralla ja ihan huomaamatta tulee venytettyä ihan oman kunnon rajoille ja jopa yli. 

Nuorten ryhmä on suunnattu 10-15-vuotiaille nuorille ja aikuisten ryhmä 16-vuotiaasta alkaen, yläikärajaa ei ole! Molemmissa ryhmissä on hyvä meininki, uusien asioiden oppimista ilman mitään paineita. Harjoituksissa pelataan n. puolet ajasta. 

Molempien ryhmien harjoitukset ovat toukokuun ajan Vöyrinkaupungin tekonurmikentällä (Minimanin vieressä) tiistai-iltaisin. Nuoret harjoittelevat klo 18:30-19:30 ja aikuiset klo 19:30-20:30. Toukokuun harjoitusmaksu on 20€ sisältäen myös tapaturmavakuutuksen. Kesällä harjoittelemme nurmikentillä, kesän harjoitusajat tarkentuvat toukokuun aikana. Kesän maksut ovat kesä-heinäkuulta yhteensä 50€ ja samoin elo-syyskuulta yhteensä 50€. 

Toukokuun ryhmiin voit ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi 

Tervetuloa mukaan hoitamaan fyysistä ja psyykkistä terveyttäsi superhauskalla tavalla! <3