Nassikkafutis ja Vepsun Junnuliiga yhteistyöhön

12.07.2020

Nassikkafutis ja Vepsun Junnuliiga tulevat jatkossa tekemään yhteistyötä, jotta Vaasan pienimpien pelaajien harrastaminen olisi mahdollisimman helppoa, sujuvaa, turvallista ja iloista. Yhdessä pystymme tarjoamaan jokaiselle lapselle, jokaisessa ikävaiheessa, juuri hänelle sopivimman ryhmän. 

Nassikkafutis jalkautuu Junnuliigan keskiviikkopeleihin, jotta vastikään nassikkauransa päättäneet lapset saavat uuteen ja jännittävään tilanteeseen myös häivähdyksen tutusta ja turvallisesta Nassikkamaailmasta. Yhteistyön myötä saamme myös varmistettua Nassikoiden isojen ryhmän harjoitusten järjestämisen jatkossakin VPS:n junnuhallissa, joka on osoittautunut loistavaksi ympäristöksi alkaa hiljalleen opettelemaan "isojen treenejä": oikea futishalli, missä saa halutessaan pelata oikeilla futiskengillä, samalla kuitenkin kooltaan turvallinen ja häiriötön. Saatammepa saada Junnuliigasta vierailijoitakin harjoituksiin joskus ;) 

Kiitämme Junnuliigaa yhteistyöstä ja mahdollisuudesta varmistaa lasten sujuva harrastaminen sekä Nassikkaiässä että vielä sen jälkeenkin. Suuri osa lapsista kuitenkin haluaa jatkaa futiksen parissa, ja silloin on ensiarvoisen tärkeää, että sekä lapset että heidän vanhempansa kokevat olonsa hyväksi ja turvalliseksi ja osaavat yhdessä meidän kanssamme valita kullekin lapselle parhaiten sopivan ryhmän.