Nassikkafutiksen kesäkauden päättäjäiset

07.09.2021

 Hetki jos toinenkin on vierähtänyt siitä, kun olemme viimeksi pystyneet järjestämään isomman tapahtuman ja kokoamaan kaikki Nassikat yhteen. Nyt, onnistuneen kesäkauden jälkeen, sen pystyimme vihdoin tekemään. Ja kylläpä olikin mukavat juhlat, tekemistä riitti kaikille ja kenttä täyttyi iloisista kasvoista ja naurunpurskahduksista.

Päättäjäisten vetonaulana olivat suloiset alpakat, jotka olivat saapuneet Raippaluodosta asti kunniavieraiksi Nassikkajuhliin :) Alpakoille sai syöttää niiden omia herkkuja ja silittää niiden pitkää kaulaa.

Toinen suosittu piste oli tyynysota! Jalat saivat kyytiä ja hiki virtasi, kun sai kerrankin mätkiä kaveria oikein olan takaa. Ja mikä parasta, myös mätkityksi tuleminen oli superhauskaa! Myös tyynysodan vieressä oleva norsupallokenttä veti puoleensa innokkaita, lähes tarkalleen pallon itsensä kokoisia pelaajia.

Tapahtumassa sai myös hyppiä pituutta ja narua, heittää palloa tai vain juosta ja pelailla, tilaa riitti kaikenlaiselle toiminnalle. Oli ihan mahtavaa viettää aikaa yhdessä koko Nassikkaporukan kanssa, nautiskella kauniista loppukesän säästä, peuhata ja remuta sydämensä kyllyydestä.

Alpakoiden lisäksi saimme muitakin kavereita mukaan juhliin: VPS:n 10-vuotiaiden junioreiden joukkueen. Joukkueen vanhemmat pitivät kioskia, jossa paistoivat makkaraa, keittivät kahvia ja olivat myös leiponeet suussasulavia herkkuja tarjolle. Sillä välin pojat pitivät seuraa meidän Nassikoille, leikkivät ja pelasivat näiden kanssa ja näyttivät hienoja futistemppuja. Kyllä olikin onnenpäivä, kun pääsi isojen pelaajien peleihin mukaan.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli todella onnistunut, eikä vähiten siksi, että kaikki osallistujat tulivat paikalle hyvillä mielin, nauttimaan yhteisestä hetkestä, suuret kiitokset siitä kaikille! Kiitokset myös kesäkaudesta, joka oli Nassikkafutiksella vasta toinen. Ensimmäinen kesäkausi tuli vähän vahingossa viime kesänä, kun kevätkausi jäi koronapandemian vuoksi niin pahasti kesken, niin jatkoimme sitä sitten kesällä. Tänä vuonna olikin kesäkausi ihan suunnitellusti, vaikka saimme keväänkin vietyä hyvin läpi. Innokkaita osallistujia riitti läpi kesän, joten eiköhän jatkossakin järjestetä kesätreenejäkin :)