Nassikkafutiksen kausi 2023-24

09.08.2023

Nassikkafutiskausi 2023-24 alkaa viikolla 37. Nyt on siis aika istahtaa alas, katsoa perheen aikatauluja ja miettiä, milloin olisi sopiva hetki futistreeneille :) 

Nassikkafutiksessa pienet lapset pääsevät mukaan ihan omaan harrastukseen, saavat harjoitella harjoituksissa käymistä, ryhmässä toimimista sekä liikunnallisia taitoja yhdessä oman tutun aikuisen kanssa. Lapsen mukana harjoituksiin voi tulla äiti, isä, mummi, kummi tai ihan kuka tahansa lapselle tuttu ja turvallinen aikuinen. 

Vauvaryhmä on tarkoitettu alle 2-vuotiaille lapsille, mukaan voi tulla n. puolivuotiaasta alkaen. Vauvaryhmän harjoitukset kestävät puoli tuntia kerrallaan, ja siellä on pääsääntöisesti omaa pelailua, alussa ja lopussa on pieni yhteinen tuokio. Osa vauvaryhmäläisistä ei vielä kävele, osa taas juoksee jo lujaa vauhtia. Se ei haittaa mitään, jokaiselle löytyy tilaa ja rauhaa touhuta omalla tyylillään <3 

Perusryhmät on suunnattu 2-5-vuotiaille. Perusryhmissä on yhteisiä leikkejä, joiden avulla harjoitellaan mm. liikkumista, kehonhallintaa ja pallonkäsittelyä. Perusryhmien harjoitukset kestävät n. 45 minuuttia. 

Isojen ryhmä on erikseen meidän isoimmille Nassikoille, tänä vuonna 2018- ja 2019-syntyneille. Isojen harjoitukset ovat pelillisempiä ja sopivat rohkeammille lapsille. Myös näiden ikäluokkien lapset saavat halutessaan osallistua myös perusryhmiin, jos ovat luonteeltaan arempia. Isojen harjoitukset kestävät 45-60 minuuttia (aloitetaan lyhyemmästä, mutta pyritään melko nopeasti pääsemään tuntiin). 

Syyskauden hinta on vauvaryhmäläisiltä 40€/lapsi, muilta 60€/lapsi. Hintaan sisältyy salimaksut, ohjaus, välineiden käyttö, tapaturmavakuutus sekä oma Nassikkapaita (1 paita/vuosi). Mikäli jatkatte kevätkaudelle, on myös kevätkauden hinta sama. Kaikki syyskaudelle osallistuneet saavat halutessaan jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkauden. Koronavuoden sankareita ei olla unohdettu, vaan 20-syntyneille on edelleen 20% alennus (verkkokaupassa koodi sankarit2020). Tämän kauden ryhmien harjoitusajat ja -paikat ovat seuraavat:

PERUSRYHMÄT:

Jätskihait: Vikingan koulu, tiistaisin klo 18:15-19:00.

Banaani: Keskuskoulu, lauantaisin klo 10:15-11:00.

Dinosaurukset: Palosaaren koulu, sunnuntaisin klo 17:00-17:45.

Pupujen ja liskojen tukkikone: Palosaaren koulu, sunnuntaisin klo 18:00-18:45.


VAUVARYHMÄ:

Jääkarhut: Keskuskoulu, lauantaisin klo 9:30-10:00.


ISOJEN RYHMÄ:

Vepsun junnuhalli (Ruutikellarintie), lauantaisin klo 17:00-18:00. HUOM! Aloittaa toiminnan kevätkaudella!


Näistä voitte valita teidän perheellenne sopivimman ryhmän. Ilmoittautumiset joko sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi tai verkkokaupassa. Jos haluatte käydä kokeilemassa ennen maksamista, ilmoittautukaa sähköpostitse. Kokeilla saa ihan rauhassa useamman kerran, eli ei tarvitse yhden jännityksentäyteisen kerran jälkeen vielä maksaa mitään. 

Toivottavasti nähdään teidän kaikkien kanssa Nassikkafutiksessa! <3