Muisteloa kesän perheleireiltä

30.07.2020

Yksi kesän selvästi parhaista asioista on Nassikkafutiksen perheleiri! <3 Tänä kesänä saimmekin pitää leirejä peräti neljä kappaletta, ja jokainen niistä oli ihan omanlaisensa ja silti jokainen ihan paras, juuri kuten Nassikat itsekin. Tämän kesän leireillä riitti sadetta ja aurinkoa, itkua ja naurua, yhdessä tekemistä ja kinastelua, kaikkea sopivassa suhteessa. 

Leireillä on kiva nähdä uusia ja vanhoja tuttavuuksia, nykyisiä, entisiä ja tulevia Nassikoita, sekä niitä perheitä, joiden kanssa näemme juurikin leireillä aina kesäisin. On ihan huippua aina nähdä, kuinka lapset ovat kasvaneet ja oppineet uusia asioita. Myös monet Nassikkaryhmissä tälläkin hetkellä käyvät lapset muuttuvat leirillä ihan leirilapsosiksi, tulevat erilaisella fiiliksellä kuin viikoittaisiin harjoituksiin. 

Leireillä leikittiin tänä vuonna paljon Nassikoiden tuttuja leikkejä, ja pari uuttakin leikkiä oli mukana. Suosikkileikeiksi osoittautuivat ehkä jopa hieman yllättäen polttopallo, sekä ei lainkaan yllättäen aina yhtä hauska Spiderman-hippa. Jokaisen leirin lopuksi pelattiin vielä norsupallopeli ihan oikeisiin futismaaleihin. Tärkeä, ellei jopa tärkein, osa leiriä on tietysti päivittäinen evästauko ja niistäpä nautiskeltiinkin täysin siemauksin. Niihin osallistuivat innolla myös ne lapset, jotka muuten olivat vielä vähän pieniä jaksaakseen keskittyä leiritouhuihin. Ja tottahan se on, vaikea on keksiä maukkaampaa asiaa kuin juustovoileipä aurinkoisen futiskentän laidalla hyvien pelien päälle! 

Suuret suuret kiitokset ihan jokaiselle kesän leireille osallistuneelle perheelle! Ilman teidän jokaisen panosta ei teidän leirinne olisi ollut juuri tuollainen kuin se oli. Ja tuollaisena se oli ihan täydellinen.