Koululaisten kesäleirit 2021

09.04.2021

Järjestämme kesäloman aikana yhteensä neljä leiriä 1.-6.luokkalaisille lapsille. 

Jokaisella leirillä on oma teemansa:

7.-11.6. Vauhdilla vapauteen: Kesän ensimmäinen leiri, jossa puretaan pitkän ja raskaan talven aikana patoutunutta energiaa. Vietetään käytännössä koko päivä ulkona leikkien, kisaillen ja kokeillen erilaisia urheilulajeja, hyödyntäen alueen lukuisia mahdollisuuksia.

Ohjelma:

Ma: pihapelejä

Ti: jalkapallo

Ke: frisbeegolf

To: koripallo

Pe: leiriolympialaiset


14.-18.6. Kesächillailua: Kesän toinen leiri. Nyt ollaan jo ihan tottuneita lomailijoita ja keskitytään nauttimaan kauniista kesästä. Tällä leirillä tehdään retkiä lähistön kohteisiin, tutkitaan luontoa ja kokeillaan erilaisia taidemuotoja.

Ohjelma:

Ma: puistoretki, puistossa leikkejä ja askartelumateriaalin keräämistä

Ti: luonnonmateriaaleista askartelua ja piirtämistä

Ke: seikkailupäivä: seikkailu lähiympäristössä

To: ympäristötaidetta

Pe: retki rannalle


21.-24.6. Best of: Juhannusviikon leiri on vain neljän päivän pituinen. Tällä leirillä teemme kootusti niitä asioita, jotka kahdella ensimmäisellä viikolla ovat osoittautuneet suosituimmiksi.


2.-6.8. Back to School: Vielä elokuussa ehditään viettämään leiriviikko. Tällä leirillä mietitään, mitä on kesän aikana tehty ja mitä uusia temppuja on opittu ja mitä ehkä vielä halutaan tehdä. Nautitaan vielä lomasta, mutta aletaan myös hiljalleen jo valmistautumaan kouluun palaamiseen, toivottavasti hyvillä mielin <3


Leireillä ollaan pääasiassa ulkona, mutta tukikohtana toimii kerhotilamme Juurakko osoitteessa Hietalahdenkatu 29. Varsinainen leiriohjelma on klo 9-15 välillä, mutta tarvittaessa leiriläiset voivat tulla Juurakkoon jo klo 8 ja olla aina klo 16 asti. Leirimaksuun kuuluu huolenpito, monipuolinen ohjelma, lounas sekä vakuutus. Aamu- ja iltapäivätuntia viettävät voivat halutessaan ottaa mukaan oman aamu- tai välipalan.

Leiripäivän hinta on 15€/lapsi. Leireille voi ilmoittautua verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. HUOM! Verkkokaupassa ilmoittautumiset aina koko viikolle, joten jos lapsesi osallistuu vain yksittäisiin päiviin, lähetä sähköpostia! Voit ilmoittaa lapsesi yhdelle, kahdelle, kolmelle tai vaikka kaikille neljälle leirille :) 

Tehdään tästä kiva kesä yhdessä! <3