Kesän Nassikkafutisryhmät

14.04.2021

Kesän tullen päästään jälleen nauttimaan Nassikkafutiksesta ulkokentillä, kesäsäästä nautiskellen <3 Nassikkafutis on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille vanhempineen ja siellä leikitään monipuolisesti liikunnallisia leikkejä, pallon kanssa ja ilman palloa. 

Kesällä meillä on kolme ryhmää: 

  1. Tiistaisin klo 18-19 Monitoimiviheriöllä (HUOM! 1.6. ja 8.6. harjoitukset ovat klo 17-18 TÄYNNÄ!!!
  2. Torstaisin klo 18-19 Aaltopuiston kentällä TÄYNNÄ!!!
  3. Sunnuntaisin klo 17-18 Länsimetsän nurmikentällä

Osa ryhmistä on tällä hetkellä täynnä, mutta niiden osallistujamäärää on tarkoituksella rajoitettu terveysturvallisuussyistä. Mikäli helatorstain aikoihin pandemiatilanne vaikuttaa edelleen hyvältä, lisäämme paikkoja noihin ryhmiin :) 

Harjoitukset alkavat heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja jatkuvat aina elokuun loppuun asti. Mitään yhteistä taukoa ei tuossa pidetä, mutta omia taukoja saa toki pitää, jos perheellä on vaikka muita kesätouhuja jossain vaiheessa. Hinta koko kesäkaudelta on 40€/lapsi, sisältäen kenttämaksut, ohjauksen ja tapaturmavakuutuksen.

Mukaan voit ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi muistathan ilmoittaa, mihin ryhmään haluaisitte osallistua. Tervetuloa mukaan Nassikkafutiksen kesäkaudelle! :)