Kesän loppu, uudistumisen aikaa?

28.07.2021

Kuva: Luidmila Kot/Pixabay

Ihana loppukesä alkaa olemaan käsillä <3 

Loputtomat auringonlaskut, auringonlämmittämät päivät, syyskukat, viljapellot. Uusi (aina tietysti vähän tehokkaampi) arki, uusia vaatteita, uusia ajatuksia, ehkä myös uusia harrastuksia? 

Jos paluu arkeen on sinullekin uudistumisen ja energisyyden aikaa, mutta olet vielä etsimässä sitä uutta asiaa elämääsi, miksipä et aloittaisi uudesta kivasta harrastuksesta? Myös meillä Grassrootsilla alkaa elokuusta taas uusi jakso, loppukesän jakso, joten nyt on loistava aika liittyä mukaan porukkaan! 

Paitsi, että elokuu saa helposti innostumaan uusista asioista, on se myös aivan loistavaa aikaa ulkoliikunnalle! Silloin alkavat ilmat viilenemään, eikä ulkona enää hikoa pelkästä istumisesta. Syksyä kohti mentäessä ilma tuntuu aivan huokuvan happea ja huonompikuntoinenkin saattaa, jos ei kaikkien niin ainakin itsensä, yllätykseksi jaksaa juostakin hetken matkaa. Usein myös töissä, opiskeluissa tai vaikka omien lasten elämässä saattaa syksyisin tapahtua asioita, joita on kiva päästä puimaan omien harrastuskavereiden kanssa.

Meillä on aikuisille kaksi ryhmää: joskus jo pelanneet harjoittelevat maanantaisin ja ihan aloittelijat torstaisin. Mukaan voi siis tulla, vaikka yhtään mitään kokemusta jalkapallosta ei olisikaan! Kaikki harjoitukset ovat ohjattuja ja kaikki osallistujat pääsevät etenemään kohti omia tavoitteitaan, olivat ne sitten uusien taitojen oppiminen, kunnon kohottaminen, sosiaalinen kanssakäyminen tai ihan vain kiinnostus uusia asioita kohtaan. 

Elo-syyskuun kausimaksu on yhteensä 50€ sisältäen kenttämaksut, ohjauksen, välineiden käytön ja tapaturmavakuutuksen. Samalla maksulla voi halutessaan käydä myös molemmissa ryhmissä ja maksun voi maksaa myös liikuntaseteleillä. Jos et siis vielä tähän mennessä ole miettinyt futiksen kokeilemista, niin nyt kannattaa ehdottomasti tehdä se! 

Klikkaa tästä, niin löydät lisätietoja ryhmistä.