Kesän 2024 Nassikkafutis <3

03.05.2024

Toukokuun alkamisen kunniaksi ilouutisia palloileville perheille: kesänassikoihin voi nyt ilmoittautua! 

Kaikki ryhmät aloittavat harjoitukset kesäkuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla (viikko 23) ja harjoitukset jatkuvat elokuun loppuun asti. 

Kesänassikat on tarkoitettu 2-5-vuotiaille lapsille, jotka tulevat harjoituksiin oman aikuisen (isä, äiti, mummi, kummi, tmv) kanssa. Vain lapsen tarvitsee maksaa kausimaksu, aikuisia saa mukaan tulla rajattomasti :) Kesällä ei ole erikseen vauvaryhmää tai isojen ryhmää, vaan niiden toiminta jatkuu taas syksyllä. 


Kesän ryhmät harjoittelevat seuraavasti:

Ryhmä 1: Maanantaisin klo 18:30 Monitoimiviheriöllä (MTV2)

Ryhmä 2: Torstaisin klo 18:00 Aaltopuiston kentällä

Ryhmä 3: Sunnuntaisin klo 17:00 Länsimetsän nurmikentällä


Harjoitukset kestävät n. 45 minuuttia, voimme pitää myös vähän pitempään tai lyhyempään, aina ryhmästä ja päivän keskittymiskyvystä riippuen <3 

Kausimaksu on koko kesältä (kesä-elokuu) 40€/lapsi. Laskut lähetetään kesä-heinäkuun vaihteessa ja jos siihen mennessä olette huomanneet, ettei tämä ollutkaan teidän juttu, ilmoitelkaa siitä niin ette saa laskua turhaan. 

Ilmoittautua voitte joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Huomaattehan, että verkkokaupan kautta ilmoittautuessa joudutte maksamaan kausimaksun heti, joten se sopii parhaiten heille, jotka jo valmiiksi tietävät viihtyvänsä Nassikkafutiksessa. Jo maksettua kausimaksua ei palauteta.