Kesän 2020 perheleirit!!

06.05.2020

Kesän paras asia, Nassikkafutiksen perheleirit ovat taas täällä! Tällä hetkellä näyttää siltä, että viruksetkin pakenevat leiriajan lähestyessä ja heinäkuussa on jo taas loistava aika suunnata kentälle pelaamaan oman perheen ja kavereiden kanssa, syömään eväitä ja nauttimaan kesästä <3 

Perheleirejä järjestetään tänä vuonna peräti neljä, jos vain leireilijöitä riittää. Leirit ovat Monitoimiviheriöllä ma-ke aamupäivisin klo 10-12. Leirien ajankohdat ovat seuraavat:

LEIRI 1: 6.-8.7.

LEIRI 2: 13.-15.7.

LEIRI 3: 20.-22.7.

LEIRI 4: 27.-29.7.

Leireistä toteutetaan kaikki ne, joihin ilmoittautuu vähintään 10 lasta. Jos se leiri, jolle olet ilmoittautunut, ei toteudu, ehdotan jotain toteutuvaa leiriä tilalle. Voit ilmoittaa perheesi yhdelle, kahdelle tai vaikka kaikille neljälle leirille. Leireille voi tulla myös vain 1 tai 2 päiväksi, mutta ne on suunniteltu kolmen päivän kokonaisuuksiksi, joten eniten niistä saa irti osallistumalla koko leirille. 

Leirin hinta on sama kuin aiempinakin vuosina, eli 10€/päivä koko perheeltä! Samalla rahalla siis leireilee vaikka kolme lasta :) Tänä kesänä kaikki kevään Nassikkaryhmissä olleet perheet pääsevät leireille puoleen hintaan, eli 5€/päivä, korvauksena keskenjääneestä kevätkaudesta. Leirien suositusikä lapsille on 2-5 vuotta, mutta toki pienemmätkin ovat tervetulleita jos vanhemmat jaksavat heitä paimentaa, samaten isommat jos eivät tylsisty, tarvittaessa voivat toimia vaikka apuohjaajina! 

Leirille voit ilmoittautua joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Ilmoita, mille leireille osallistutte, montako ja minkäikäisiä lapsia teillä on tulossa. Toivottavasti saadaan kaikki kevätkauden perheet mukaan, kun emme ehtineet edes hyvästelemään, samoin tietysti paljon uusiakin perheitä tutustumaan Nassikkafutiksen ihmeelliseen maailmaan!