Juhannuksena ei kenenkään tarvitse olla yksin 

17.06.2020

Juhannuksena monet ihmiset vetäytyvät mökeillensä viettämään aikaa oman perheen tai ystäväpiirin kesken. Se on usein raskasta aikaa esimerkiksi perheettömille tai perheen sisällä yksinäisille. Myös nuoriso saattaa kaivata muutakin tekemistä kuin kotona kökkimistä.

Grassrootsilla on perjantaisin kaksi harjoitusryhmää: 10-15-vuotiaiden nuorten ryhmä klo 14-15:30 ja aikuisten ryhmä klo 18-19:30. Molemmat ryhmät harjoittelevat Monitoimiviheriöllä, kenttien 2 ja 3 alueella. 

Harjoitukset pidetään myös tänä perjantaina, juhannusaattona, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat juhannukseensa jotain muuta tekemistä kuin perinteisiä juhannustouhuja! Voit tulla mukaan pelaamaan, juttelemaan, tai ihan vain hengailemaan. 

Nuorten harjoitukset ovat niin aikaisin, että sieltä ehtii vielä mökkeilemäänkin ja kivojen treenien jälkeen jaksaa sitäkin touhua. Aikuiset pääsevät ottamaan hyvän juhannushien ja jos ei tekemistä tuolle illalle ole, niin pelaamistahan voi jatkaa vaikka koko yöttömän yön läpi ;) 

Tervetuloa KAIKKI mukaan, tänä juhannuksena ei todellakaan jäädä kotiin murehtimaan!