Iltapäiväkerhoja koululaisille!

13.08.2020

Usein koulun jälkeen saattavat iltapäivät tuntua pitkiltä. Varsinkin syksyn edetessä, kun koulun alkamisen hohto on haihtunut ja saattaa olla vaikea keksiä uutta tekemistä. 

Me aloitamme syyskuussa 3.-6. luokkalaisille kaksi kerhoa, joista kumpikin kokoontuu kerran viikossa. Molemmat kerhot ovat klo 15-16:30 ja ne pidetään toimistollamme osoitteessa Hietalahdenkatu 29, kellaritiloissa. Tänne on helppo kulkea kauempaakin, bussit nro 3 ja 4 ajavat ihan läheltä. Sijainti on myös lähellä monia harrastusmahdollisuuksia, joten sieltä on helppo jatkaa vaikka suoraan illan treeneihin :)

Kummankin kerhon hinta on 30€/syyslukukausi ja 30€/kevätlukukausi. Hintaan sisältyy ohjelma, välipala ja vakuutus. Syyslukukausi kattaa viikot 37-51 ja kevätlukukausi viikot 2-17 (koulujen lomapäivinä ei kerhoja pidetä).  


Maanantaisin meillä on tyttökerho 3.-6. luokkalaisille tytöille. Kerhon ohjelma muotoutuu kerholaisten toiveiden mukaan, mutta sisältää ainakin ulkoilua, pelaamista, temppuilua, askartelua, rentoa oleilua, ja toisinaan teemme myös välipalan yhdessä kerholaisten kanssa. 

Keskiviikkoisin on vuorossa läksykerho kaikille 3.-6. luokkalaisille. Tänne saa ottaa kaikki omat läksykirjat mukaan, ja voidaan yhdessä pähkäillä tehtäviä. Usein vaikean asian hahmottamisessa auttaa, kun sitä miettii yhdessä muiden kanssa ja jo opitut asiat jäävät paremmin mieleen, kun saa opettaa ne jollekin toiselle. Ajatuksena tässä onkin se, että lapset saavat neuvoa toinen toistaan, toki aikuisen valvonnassa ja ohjauksessa. Jos ei ole läksyjä tekemättä, ei haittaa mitään, ja kerhoon saa toki silloinkin tulla. Silloin voi halutessaan auttaa muita, tai sitten vain hengailla, lueskella, pelata lautapelejä tai askarrella. Myös välipalaa on tarjolla jokaisella kerralla. 

Kerhoihin voi ilmoittautua joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Kumpaankin kerhoon otetaan max 20 lasta. Tervetuloa mukaan viettämään kivoja iltapäiviä! :)