Futiskummit nuorten tukena

08.05.2020

Jokainen harrastava nuori kaipaa rinnalleen aikuisen, jonka on kiinnostunut hänen harrastuksestaan, joka jaksaa kysellä kuulumisia, tukea ja kannustaa. Aina nuoren omien vanhempien aika tai voimavarat eivät siihen riitä, syystä tai toisesta. Grassrootsilla on näille perheille tarjolla futiskummipalvelu. 

Futiskummit ovat luotettavia aikuisia, jotka ovat nuorten tukena. Kummi voi käydä nuoren kanssa harjoituksissa, jutella, iloita onnistumisista ja oppimisesta yhdessä nuoren kanssa. Kummi ei ole lastenhoitaja, kuski tai valmentaja, vaan puhtaasti harrastukseen innostaja, aikuinen pelikaveri. Kummit tapaavat "kummilapsiaan" n. 1-2 kertaa kuukaudessa, mutta tämän saavat perhe ja kummi sopia tarkemmin keskenään. Tapaamiset järjestetään harjoitusten yhteydessä.


Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan kummina? Sinulla ei ehkä ole omia lapsia tai he ovat jo kasvaneet isoiksi, tai sitten sinulla nimenomaan on lapsia ja koet, että toinen samanikäinen kaveri sopisi teidän "jengiin". Tärkeintä on, että sinulla on innostusta futista kohtaan ja energiaa jakaa sitä nuorillekin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä raisa@grassrootsvsa.fi.