Anna futikselle mahdollisuus <3

01.03.2022

Etsitkö energiaa, kaipaatko kavereita, himoitsetko hikoilua? Anna futikselle mahdollisuus tuoda elämääsi uutta sisältöä!

Grassroots VSA järjestää harrastefutista 10-15-vuotiaille nuorille sekä aikuisille. Molemmat ryhmät harjoittelevat maalis-huhtikuun ajan sunnuntaisin Vikingan koululla, nuoret klo 17-18 ja aikuiset klo 18-19. Kummassakin ryhmässä hyvin rento meininki, ohjattuja harjoituksia, kaikille sopivaa peliä. Nyt ei tarvitse tietää, osata, jaksaa tai sitoutua, sen kun tulet mukaan vain ja annat mennä! <3 

Maksu on kahdelta kuukaudelta yhteensä 50€ ja siihen kuuluu salimaksut, ohjaus, välineiden (esim. pallot) käyttö sekä tapaturmavakuutus. Maksu on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä (Tyky, ePassi, Eazybreak, Edenred). 

Jos maailma ahdistaa ja vastuut painaa tai olet juuri onnellisimmillasi ja valmiina kohtaamaan uusia seikkailuja, miten tahansa, jokaiseen hetkeen sopii viikoittainen setti ympäriinsä sinkoilua ;) 

Ilmoittautumiset joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Onneksi kohta on sunnuntai ja päästään tapaamaan futiksen merkeissä! <3