Aikuisten ja nuorten ryhmien loppukesä

04.08.2020

Grassrootsilla on tarjolla ei-kilpailulliset jalkapalloryhmät sekä aikuisille että 10-15-vuotiaille nuorille. Molemmissa ryhmissä pelataan jalkapalloa sen tärkeimmän asian, oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. Ryhmät ovat avoimia kaikille ja sopivat loistavasti esimerkiksi kuntoilijoille, jotka kaipaavat vaihtelua tai kivaa ryhmää, jonka kanssa hikoilla. 

Molemmissa ryhmissä alkaa nyt loppukesän jakso, joka kestää elo-syyskuun ajan. Molempiin ryhmiin mahtuu vielä lisää pelaajia, joten jos kiinnostaisi herätellä vanhaa harrastusta tai kokeilla ihan uutta lajia, tervetuloa mukaan! Kausimaksu syyskuun loppuun asti on 50€ sisältäen kenttämaksut, ohjauksen ja vakuutuksen sekä hienon tuubihuivin. Luonnollisesti saat käydä pari kertaa kokeilemassa ennen maksamista. 

Aikuiset harjoittelevat kerran viikossa: maanantaisin klo 18 Aaltopuiston kentällä

Nuorilla on harjoituksia kaksi kertaa viikossa: tiistaisin klo 19 ja perjantaisin klo 14 (koulujen alkaessa perjantain harjoitukset siirtyvät alkamaan klo 18), molemmat harjoitukset ovat Monitoimiviheriöllä, MTV2/3-kentillä. 

Talvella sekä nuorten että aikuisten harjoitukset siirtyvät sisätiloihin, ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Nyt, kun kesä alkaa vaihtumaan syksyksi ja palaillaan taas arkitouhuihin, on loistava aika lähteä kokeilemaan uusiakin harrastuksia. Ja alkusyksy raikkaine ilmoineen on aina ihanaa aikaa ulkoliikunnalle, varsinkin nyt kun sateetkin tulivat jo heinäkuussa. Näissä ryhmissä ei tarvitse olla teräskuntoinen tai tietää futiksesta mitään, kaikki ovat tervetulleita ja kaikki pääsevät mukaan.

Ryhmiin voit ilmoittautua joko verkkokaupassa, sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi tai puhelimitse 045 7831 6868. Tervetuloa pelaamaan!