Aikuisten futiskurssille heinäkuun ajan kertamaksulla!

25.06.2020

Heinäkuu on aikaa, jolloin ihmiset liikkuvat paljon. Lomailevat, matkustelevat, vaihtavat ehkä paikkakuntaa koko kuukaudeksi. Myös meidän superhauskasta aikuisten futiskurssista osa joutuu lähtemään heinäkuuksi muille maille. Siitäpä tuli kuitenkin mieleen, että varmasti jollain toisella saattaa olla tilanne toisinpäin! Olet ehkä tulossa Vaasaan kesäksi tai vain käymään, tai sitten heinäkuussa on yksinkertaisesti enemmän aikaa ja energiaa omiin juttuihin ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Nyt meidän aikuisten alkeiskurssille pääseekin kertamaksulla 29.6.-27.7. Harjoitukset ovat Aaltopuiston kentällä (Huutoniemellä) maanantaisin klo 18-19. Maksu on 4€ ja se sisältää alvin, kenttämaksun, ohjauksen, vakuutuksen ja huippumahtavan porukan! Maksu paikan päällä joko pankkikortilla tai liikuntaseteleillä (Smartum/Tyky/ePassi/Edenred/Eazybreak). 

Meillä on yhteinen alkulämmittely ja tekniikkaosuus ja sen jälkeen peliä n. puolet ajasta. Mukaan pääsee helposti, vaikka ei olisi ikinä koskenutkaan palloon. Tässäpä ryhmäliikuntaa, jossa ei tarvitse osata vaikeita askelkuvioita tai tuntea ketään ennestään.  Hikitakuu!