Ohjattuja futisryhmiä nuorisolle ja aikuisille 17.1. alkaen

02.01.2021

Vaikka jalkapallon pelaaminen aloitetaan yleensä jo lapsena, ei siihen kuitenkaan ole mitään yläikärajaa. Jos ei laji ole aiemmin kiinnostanut, tai sinulla on vain ollut niin paljon muuta tekemistä, ei haittaa yhtään, futiksen voi aloittaa ihan missä vaiheessa elämää tahansa, kokeile vaikka! ;) 

Teineille ja aikuisille on yleensä pelaamiseen kaksi vaihtoehtoa: joko pelaat tavoitteellisesti, tai sitten vain pelailet kavereiden kesken, ilman varsinaista harjoittelua. Kuitenkin jokaisella pelaajalla, iästä ja tasosta riippumatta, on oltava mahdollisuus myös laadukkaisiin, ohjattuihin harjoituksiin. Me järjestämmekin harjoituksia juuri noille "unohdetuille" ryhmille. Suunnitellut harjoitukset tekevät erityisesti aloittaville pelaajille mukaan tulemisen todella helpoksi, koska etukäteen ei tarvitse osata yhtään mitään. Myös jo aiemmin pelanneet ovat pitäneet kovasti siitä, että saavat harjoitella yhdessä kivan ryhmän kanssa, rennossa ilmapiirissä.

Nyt talven ja kevään ajan ryhmiä on kaksi: yksi ryhmä on 10-15-vuotiaille nuorille ja toinen ryhmä on aikuisille. Ryhmät sopivat erityisesti heille, jotka ovat juuri aloittamassa pelaamista, ovat "jäähdyttelemässä", kaipaavat uutta innostavaa kuntoilumuotoa tai uusia kavereita, tai muuten vain tykkäävät juosta ympäriinsä pallon perässä pää hiessä :D 

Maksut ovat aina kahdelle kuukaudelle, tammi-helmikuun maksu on 30€ ja maalis-huhtikuun maksu 50€. Hintaan sisältyy salimaksut, ohjaus (sisältäen alv), tapaturmavakuutuksen ja välineiden käytön (et siis tarvitse omaa palloa tai muita välineitä). Maksaminen onnistuu myös liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky, ePassi, Edenred ja Eazybreak). 

Harjoitukset ovat Länsimetsän koululla Gerbyssä sunnuntaisin, aikuisten ryhmä harjoittelee klo 17:30-18:30 ja nuorten ryhmä klo 18:30-19:30. Ensimmäinen harjoituskerta on 17.1. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet ja -kengät sekä vesipullon. 

Mukaan voit ilmoittautua joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse osoitteeseen raisa@grassrootsvsa.fi. Kokeilemassa saa tietysti käydä ennen maksamista, mutta ilmoittauduthan kuitenkin etukäteen, jos haluat tulla kokeilemaan. Myös kysymyksiä saa lähetellä samaan sähköpostiin, mikäli niitä nyt heräsi. 

Tervetuloa mukaan pelaamaan! <3