Nassikkafutiksen tauko

09.10.2020

 Valitettavasti koronatilanne Vaasassa ei ota laantuakseen, ja siitä johtuvien uusien rajoitusten vuoksi joudumme raskain mielin keskeyttämään myös Nassikkafutiksen ryhmät ainakin kolmen viikon ajaksi. Harjoitukset ovat normaalisti vielä viikonlopun ajan, mutta ajalla 12.10.-1.11. EI ole harjoituksia. Silloin katsomme tilannetta uudelleen ja toivottavasti pääsemme sitten jo taas heti treenaamaan :) Pidämme siis nyt yhdistetyn syys- ja joululoman ja jatkamme vastaavasti joulun alla pidempään, koska luonnollisestikaan myöskään mitään isompaa joulujuhlaa emme voi tänä vuonna järjestää :(

Tilanne on todella surullinen, koska keväällä jo huomattiin, että Nassikkafutis on monille perheille niin paljon enemmän kuin vain joku harrastus, jossa käydään kerran viikossa. Muutenkin perheet ovat joutuneet luopumaan todella monista palveluista, ja siksi halusimme pitää tämän mahdollisimman pitkään.

Rakkaita perheitämme emme silti jätä yksin, vaikka mitä säädöksiä tulisi. Näiden kolmen viikon ajan kerhotilassamme Juurakossa (Hietalahdenkatu 29, kellarissa) toimii Nassikkacafé ke-la klo 10-14. Sinne saatte tulla ihan millä tahansa asialla, lapsille on tekemistä, aikuisille on kahvia, tulkaa moikkaamaan, juttelemaan, itkemään, nauramaan, mitä tahansa, turvavälein tietysti. Kunhan vain kenenkään ei tarvitse nyt jäädä yksin, kun muutenkin ympärillä on ahdistusta ja ikäviä asioita! Luonnollisesti aina voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostitse, ihan mistä tahansa asiasta tai vaikkei niin asiaakaan olisi.

Vaikka emme nyt pääsekään harjoituksiin, niin pidetään silti yhtä! <3

HUOM! Nyt viikonlopun ajan vielä pidetään harjoitukset normaalisti. Muistattehan, että harjoituksiin ei voi tulla vähänkään oireisena tai altistuneena, vain yksi aikuinen jokaista lasta kohti ja aikuisilla maskit päällä! Pidetään huolta toisistamme ja pysytellään poissa väkijoukoista!