Kesän Nassikkafutisryhmät

20.05.2020

Nassikkafutiksen historian jokaisena kesänä on kyselty, että olisiko mahdollista järjestää viikoittainen ryhmä myös kesäksi. Nyt on teille kaikille iloisia uutisia: ryhmiä on nyt, jopa kolme kappaletta. Ryhmät toimivat samoin kuin talvellakin, kerran viikossa harjoitellaan n. 45-60 minuuttia, leikitään muutama liikunnallinen leikki ja lopuksi pelataan. Kesän ryhmät ovat ns. perusryhmiä, eli isoille Nassikoille tai vauvoille ei ole kesän aikana omia ryhmiään, vaan kaikki ryhmät on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille vanhempineen. 

Ensimmäinen Nassikkaryhmistä harjoittelee maanantaisin klo 17-18 Aaltopuiston kentällä Huutoniemellä. Toinen ryhmistä harjoittelee tiistaisin klo 18-19 Vaasan junnufutiksen ytimessä, Monitoimiviheriöllä. Rauhallisempaa ympäristöä kaipaaville on oma ryhmänsä Gerbyssä, Länsimetsän koulun nurmikentällä (kampaamon vieressä). Gerbyn ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 17-18, joten viikonloppumökkeilijätkin ehtivät harjoituksiin, jos vain malttavat ajoissa lähteä mökiltä ;) 

Ryhmiin voi ilmoittautua joko verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Kesäkauden kausimaksu on ainoastaan 40€, joka kattaa koko kesän kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka, ilman mitään taukoa. Muistattehan myös heinäkuun aamupäivien perheleirit täydentämään perheenne futiskesän! Nähdäänhän Nassikoissa myös kesällä?