Hyvänmielen futisryhmä nuorille

29.12.2023

10-15-vuotiaiden nuorten rennoin mielin treenaava futisryhmä jatkaa pienen tauon jälkeen toimintaansa. Meillä on mukava porukka nuoria, jotka pelaavat futista ilman turhia paineita tai kiristelyä. Harjoitellaan tekniikkaa, liikutaan ja pelataan yhdessä. Ei kilpailullisia pelejä, ei peliajasta taistelua, ei talkootyötä eikä mahdottomia kausimaksuja. 

Tammi-huhtikuun ajan harjoitukset ovat kerran viikossa, tiistaisin klo 19:15-20:30 Vikingan koululla. Ensimmäinen harjoituskerta on tiistaina 9.1. Varusteiksi sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät tai lenkkarit joita ei käytetä ulkona, sekä juomapullo. 

Maksu on kahden kuukauden jaksolta 50€. Jaksot ovat tammi-helmikuu sekä maalis-huhtikuu. Koko kevätkaudelta maksu on siis 100€, jonka päälle ei tule sitten enää mitään muuta. 

Etukäteen ei tarvitse osata mitään eikä olla huippukuntoinen tai edes urheilullinen, kunhan innostusta pelaamiseen löytyy. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan verkkokaupassa tai sähköpostitse raisa@grassrootsvsa.fi. Verkkokaupassa täytyy maksaa saman tien, joten jos nuoresi haluaa käydä ensin kokeilemassa, ilmoita sähköpostilla. 

Tervetuloa mukaan!